גבעה ירוקה

עירית_לוי
הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי

גבעה ירוקה

שליחה על ידי עירית_לוי »

תתחדשי! |עץ| |עץ| |עץ|
גבעה_ירוקה*
הצטרפות: 09 אוגוסט 2005, 21:28
דף אישי: הדף האישי של גבעה_ירוקה*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי גבעה_ירוקה* »

יה איזה עצים יפים צמחו פה כשלא הייתי...תודה! אני מוסיפה לי פרחים על הגבעה- @} @} @} @} @} @} @} @} @} @}
חני_בונה*
הצטרפות: 05 פברואר 2005, 19:09
דף אישי: הדף האישי של חני_בונה*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי חני_בונה* »

תתחדשי
(())
סיגל_ב*
הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי סיגל_ב* »

תתחדשי!

תמונה
לוונדר_סגול*
הצטרפות: 24 ספטמבר 2004, 16:05
דף אישי: הדף האישי של לוונדר_סגול*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי לוונדר_סגול* »

אם התכוונת אלי - אז - אני לא הולכת לשום מקום
|L|

תתחדשי על דף הבית הרענן והמחוייך {@

(())
בת_ההרים*
הצטרפות: 22 ינואר 2003, 12:24

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

בת ההרים יצאה לה לטייל על גבעה ירוקה (-: בחרת שם יפה...
תודה על המחשבה. כן,אני עדיין מעוניינת. איך נעשה את זה?
לוונדר_סגול*

גבעה ירוקה

אהובה יקרה
אני פנויה היום
תתקשרי אלי
אם_פי_3*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 21:35
דף אישי: הדף האישי של אם_פי_3*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי אם_פי_3* »

מנורת המלח שלנו היא לא מנורה קישוטית כמו שיש כאלו שמוכרים - ואני לא יודעת עד כמה, אם בכלל, יש לה אפקט טיפולי.
המנורה שלנו זה פשוט בלוק מלח, טיפונת שבור, שקדחו למטה חור (לא עובר) והניחו על פלטה עם נורה.
ההנחיות הן להפעיל 4 שעות לפני הכניסה לחדר. אצלנו היא פשוט דולקת כל הזמן, ומונחת בחדר השינה/משחקים של הילדים, בין המיטות של שני הרגישים, באיזור הראש (החלפנו מיקום במיטת הקומותיים לשם כך).
לא נעלמה לנו הנזלת, אבל יש הטבה משמעותית - ועם קשר די ברור למנורה (כשיש הפסקה של כמה ימים, בגלל נסיעה או בגלל שצריך להחליף נורה, הנזלת מתרבה).
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

אוי לי,שכחתי לגמרי שדיברנו על הספר "רצות עם זאבים". האם זה עדיין אקטואלי? התפנה לי זמן לקרוא,התינוקת כבר בת 7 חודשים (-:
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

יש לי ה--מון עיצות ואם תהיינה שאלות נדבר בטלפון מחר (-:
  • להוריד מוצרי חלב(גם מעצמך אם את מיניקה).אם הליחה מאסיבית אז גם מוצרי חלב עיזים. להפחית בקמחים כמו פסטה,לחמים ומאפים.להעדיף שיבולת שועל,אורז,קינואה.
  • חליטות מרווה וטימין(בהנחה שהוא ישתה מבקבוק או כוס); על כל ספל לשים כשתי כפיות צמחי מרפא(רצוי טריים).כסי הספל כרבע שעה שהצמחים ימוצו במים.אחרי זה להמתיק בקצת סוכר חום כי אחרת זה לא עובר.ספל זה הרבה בגיל הזה. כדאי לתת כל יומיים שלושה כטיפול מנקה ומונע.
  • יש סירופ מצויין של הומגליל בשם דרוזטוקס(לא ה"בייבי" אלא הרגיל)ואם יש לכם מישהו שנוסע לב'ש אז בבית המרקחת בסניף ה"מגה" הוא ממש בזול.הסירופ מצמחים ומנקה ליחה מהגוף.
  • חשבת על דיקור? (אצל מישהו שמתמחה בילדים)מנסיוני עם הילדים זה עוזר מאד מאד.בדרך כלל תוך טיפול שניים זה מספיק.
  • שמן רוונסרה ושמן עץ התה-מכייחים ומתאימים לגיל הזה.אבל הטיפול צריך להיות נקודתי לשלושה ימים(עיסוי בית החזה והגב) ואז הפסקה.המינון הוא לכל כף שמן שקדים טיפה מזה ומזה ולעסות.אפשר גם במבער שמנים כשיש הצטננות.לחדר שינה קטן 4 טיפות במבער.
  • אם יש הצטננות ואת רואה שמתחילה נזלת ו"התקעות" בסינוסים אז מייד לקחת בצל ולסחוט ממנו קצת מיץ בכותש שום.אפשר גם להוסיף למיצבצל טיפה 1 של לבנדר איכותי. מזה את מטפטפת לכל אוזן כמה טיפות(כדאי בהנקה)-אני משתמשת במזרקון קטן בשביל זה.חוזרת על הטיפול כפעמיים. הבצל פותח את הסתימה מהנזלת וככה את מפחיתה סיכוי לדלקת. אגב,דיקור סיני מטפל ם בזה-אוזניים רגישות וכ'ו.
נשתמע {@
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

הי,
כשדיברת על מניעה,אז באמת האפשרות הטובה הנוספת היא כן לקחת לדיקור פעם פעמיים בשנה. לא יותר(ומטפל טוב לא ינסה "למכור" לך יותר מזה). אני לוקחת את הילדים בעונת המעבר(ספטמבר אצלינו,אולי אצלכם טיפה יותר מאוחר)ולפעמים גם בתחילת האביב מתי שמתחילים כלמיני ווירוסים אקזוטיים נאחסים כאילו p-: וזה עובד.בכללית משלימה יש מדקרים טובים והמחירים סבירים. תשמרי לך את זה כאפשרות.
שבתשלום {@
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

הספר הגיע-תודה רבה (())
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

אל תשתי הרבה מרווה-זה מייבש חלב אם. לינוקא תני גג חצי כוס כל פעם(כשאת מכינה)-זה הרבה בגיל הזה.
לגבי הדרוזטוקס...משתמשים בו אך ורק כשיש הצטננות נאחסית ומתחיל שיעול ליחתי,בעיקר כזה שמפריע לישון בלילה.מינון למתחת גיל שנה....(חושבת)......כמיליליטר-מיליליטר וחצי,3 פעמים ביום. מיליליטר זה אומר כחצי כפית קטנה(וזה לא נורא אם יוצא יותר כי ממילא תמיד נשפך להם קצת מהפה).
טפו טפו חמסה חמסה...
לוונדר_סגול*

גבעה ירוקה

הי אהובה,
אני עמוק בתוך השיפוצים
וזה מתפתח יפה מאוד!!!
חבל שאת כל כך רחוקה ולא יכולה לבוא לראות.

תגידי,
מצאתי אותך במקרה כותבת על השפעת מוצרי החלב על עוצמת הנחירות.
האמנם זה מוכיח את עצמו לאורך זמן?...

< סתם, מתעניינת >
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

הי,אני נמצאת אי שם באמצע הספר. מתקדמת מאד לאט. את יודעת,יש כוח לקרוא 2-3 עמודים בסוף היום ואז העיניים נעצמות. ספר מדהים-תודה שהשאלת לי אותו.
את עדיין רוצה מתכונים עם א.חרובים?
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

יש לי כמה מתכונים מדהימים. במיוחד אחד של עיגולי שוקולד בלי קקאו. העיקרון הוא להחליף קקאו בתכון באבקת חרובים ולהוריד כמות. כי האבקה מאד חזקה וגם מבחינת צבע וגם טעם. אמשיך מחר כי אני נרדמת על המקלדת. פאתטית שכמותי. לילה טוב.
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

הו! יאללה איתי....אגב, גם עם הספר אני תקועה אי שם אחרי האמצע. אם אץ צריכה אותו חזרה תגידי. אם לא דחוף אז יש תקווה.אני מתקדמת עמוד ביום :-P
טוב...המתכון הבא הוא לא טוטאל בריאות אבל מה לעשות שטעים זה לא תמיד בריא ולהיפך.אני החלטתי לשחרר קצת פה ושם.
200 גרם חמאה(או מחמאה. עדיף חמאה לדעתי)
1/2 כוס סוכר(אפשרי חום אבל כדאי להמיס אותו טוב במעט מים רותחים)
3-4 כפות א.חרובים
1ביצה
חצי כוס יין אדום מתוק(אפשר במקום 2-3 כפות קוניאק)
1/2 כפית תמצית וניל
4 כוסות של מפוררים;הכי פושטי זה פתי בר מפוררים(אבל אם יש לך עוגיות שאת אפית זה מעולה),אגוזים,שקדים,שיבולת שועל וכ'ו.

מערבלים טוב(אני מערבלת על סיר קטן מעל אש נמוכה)חמאה וסוכר,מוסיפים א.חרוביפ ומערבלים היטב.
מוסיפים את יתר החומרים.
שומרים חצי שעה במקרר(מכוסה) ומכינים כדורים ומגלגלים בקוקוס.
רוצה גם מתכון לעוגת סולת מתוקה מדהימה?
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

סולת היא חלק(נחות למדי יש לציין) מהחיטה.למה, יש רגישות?
אפשר גם סולת מלאה,בטח. ואין בעוגה הזו ביצים!
טוב אני אתן לך כבר,אם כבר....
4 כוסות סולת(200 מ'ל כוס)
כוס שמן חמים.
מערבבים עם מזלג(אפשר ישר בתוך התבנית שבה אופים)
מוסיפים;
כוס סוכר חום
שקית אבקת אפייה
שקית סוכר ונילין(אפשר כפית תמצית וניל במקום)
שקית קטנה קוקוס. אפשר גם פחות. אפשר גם בכלל לא. אבל כדאי. אני שמה חצי כוס בערך.
ובסוף-כוס מלאה של מיץ תפוזים סחוט טרי
לשים עם הידיים כדי שהכל יתמזג.
מניחים במקרר לרבע שעה0חצי שעה
אפשר לסמן ריבועים ולקשט בצימוקים/שקדים
אופים ב-180 מעלות עד 40 דקות. רואים שזה זהוב זהוב למעלה
אחרי שמוציאים מהתנור מניחים לחמש דקות ואז שופכים על זה סירופ מ;
  1. 5-2 כוסות מיץ תפוזים סחוט טרי
חצי כוס סוכר
את זה מביאים לרתיחה על אש קטנה.שופכים.
לא להבהל,זה נספג לגמרי.
מצננים בחוץ ומכניסים למקרר לכמה שעות.
בבתכלס זו עוגה של חמש דקות הנכה. פשוט מעולה. מומלצת לנשים אחרי לידה.או סתם כאילו עם אטרף למתוק :-P
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

אבל ביננו לבין עצמנו האטרף למתוק הוא בעיקר שלי...
למה זה נשמע לי מוכר? :-P
תספרי לי איך יצא...ותוך כמה זמן התחסל....
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

אז אלך לקחת לי קצת...ככה רק ליישר...
LOL LOL LOL LOL LOL
הרסת אותי!
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

הספר שלך מציץ אליי מהמדף ומצייץ "תשלחי אותי בחזרה בבקשה" ואני באמת אשלח....אחרי החגים.......(כמה נוח שיש את החגים).הוא על המדף כבר הרבה הרבה זמן :-P
לא ידעתי שאת מלמדת יוגה.אני מתרגלת כבר 7 שנים ובשנה האחרונה העמתי מאד את התרגול לכיוון מדיטציות ופראנימה.השתלמתי בתחום של יוגה בהריון,חשבתי שאלמד נשים בהריון אבל פרנסה אין בזה הרבה כאן בנגב. עבודה עם ילדים בכיוון הזה יש דווקא הרבה.מנסיוני בעבודה עם ילדים בתחום המוסיקה-זה מתיש. לכן ההתלבטות.אבל האמת היא שכבר החלטתי עם עצמי לעבור את הלימודים וללכת על זה. הלימודים יכשירו אותי להעביר סדנאות לכל גיל,בעצם. אותי אישית מעניין לעבוד דווקא עם בני נוער(מגיל 12 בערך),אני מתסדרת איתם טוב. אולי כי אני עצמי עוד בת 16....
לידה טובה {@
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

הלימודים הם לא רק ביוגה אלא בכל נושא השימוש בהרפייה,דמיון מודרך,אסנות,צלילים-כדי להגיע לשלווה ואיזון.יש חובה של תרגול יוגה כך וכך שנים באופן סדיר וכ'ו.ובסופו של דבר מתמקדים הרבה ביוגה. תכנית מרתקת.יש עבודה עם קערות טיבטיות,ספירלות,מנדלות.שימוש ברייקי.את יודעת ששיעור לילדים נמשך רק 45 דקות....לא יותר....אני התרשמתי שאם הגיל כבר מתאים אז אפשר וכדאי לשלב נניח אומנות יחד עם התרגול. נותנים לילדים לצייר מנדלה בתחילת השיעור וחוזרים אליה בסופו ורואים מה השתנה בנו דרך המנדלה.דוגמא....
אני בעד לשלב גם הרבה מוסיקה.אם תרצי אתן לך רעיונות.דרך המוסיקה ממריצים את הדמיון ואז אפשר להכנס לאסנות משם.אני בכלל התחלתי לעבוד עם ילדים דרך העשרה מוסיקלית.אבל תנאי העבודה שלי היו מחפירים וכמעט בלתי אפשרים. אולי הדרך החדשה תהיה לי חוויה מתקנת.
לגבי הספר...בסה'כ הוא מרתק ומעשיר.אני חושבת שאקנה אותו יום אחד כי היו לי המון צלילות ומחשבות תוך כדי קריאה. זה ספר שצריך לקרוא מאד לאט.באופן טבעי את משליכה על עצמך מה שאת קוראת וזה תהליך שמצריך זמן ותשומת לב.
לפעמים היא נוטה לחזור על עצמה וזה מייגע....
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

...ואני ממש עפיפונית עם המסקנה שלי שאת בהריון....
:-D
גבעה_ירוקה*

גבעה ירוקה

דף בית אישי :-)
אשה (פרק ב')אמא,מורה ליוגה, master practitioner מנחה בשיטת רטר לnlp ודמיון מודרך,וגם קדרות כשיש זמן וחשק לרדת לסטודיו.
וככה נולד פיץ סיפור לידה באוטו
גבעה_ירוקה*

גבעה ירוקה

i sleep very good
i eat only good food
i can smell good meanings
and i mean to do only good things

i dream good dreams
i have a good life
i am worried about good people's destiny
and i wish you - good morning (-:
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

וואו.לא ידעתי ששיעור בהתחלה הוא רק 20 דק'.אז מה עושים בחוגים ששם מוייבים לתת 45 דקות? בקיצור,איך מורחים זמן? :-) זו אומנות.
אני אחזור אלייך עם רשימת דיסקים...עכשיו יש לי 3 ילדים לידי....
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

......הספר בדרך אלייך......
להשתמע {@
אומה_לי*
הצטרפות: 29 מאי 2006, 21:37

גבעה ירוקה

שליחה על ידי אומה_לי* »

תודה בכל מקרה,
אני זוכרת כסא מעץ של איקאה,
הם כבר לא מוכרים אותו.
קיוויתי שזה הוא....
אז כמו שכבר אמרתי, תודה.
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

אני לא מלמדת השנה. השנה אני בונה בית :-P מה,לא מספיק?
אני לומדת פעם בשבוע תכנית שלמה שבנויה על יוגה כבסיס לעבודה עם ילדים אבל לא רק.יהיה גם רייקי וקצת טאי צ'י.הן די מקוות שאקח כמה כיתות השנה אבל אני מרגישה שזה מכניס אותי למקום של לחץ וזה לא טוב לי,לחץ...אז זהו,מבחינתי השנה אולי רק בסוף החורף אלמד בהתנדבות בשביל הכיף. ובשנה הבאה ב'ה,אתחיל ללמד כפרנסה.
איך הולך אצלך?
ותגידי,איזה יוגה את מתרגלת?
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

אח...ויג'יננה...יש כאן במצפה מורה שלמדה אצל אורית ומלמדת בשיטה הזו.שמה דנה.הלכתי לכמה שיעורים ולקחתי איתי כמה דברים. אבל אני באה משיווננדה או מהתרגול הקלאסי יותר,בואי נאמר ככה.ופתאום אחרי שבע שנים של תרגול מתמסר אני מרגישה שקצת קשה לי תרגול כמו הויג'יננה. מצד שני,אולי זה תלוי בגישה של המורה כי הבנתי שיש הרבה מורי ויג'יננה שהם מאד רכים בגישה שלהם.אני הרגשתי בשיעורים הספציפפים שזה אשטנגה לי מידי. הקפיצות,כל הלוחמים האינטנסיביים,מין התעמקות בצד הגופני/אירובי של העניין.
אבל....לאחרונה יש לי הרהורים ותובנות לגבי דרך היוגה שלי.
אני אוהבת את המינימליזם של שיווננדה.סדרה של אסנות שבעצם,מספיקות לגוף ולנשמה.מבחינתי תרגול יכול להיות 7-12 מחזורים של ברכת השמש,עמידת ראש,איזה פיתול הגון ופראנימה.אני לא מתחברת לכל הפולחן ההודי שיש בגישה הזו.
אני אוהבת את הדיוק של איינגר.יש בי צד יקה שאוהב דיוק.תנוחה מושלמת.אני לא מתחברת לשימוש בבולסטרים ורצועות.
אני אוהבת את העבודה עם חום פנימי של אשטנגה.אני מאמינה שזה מחזק את הגוף ומנקה אותו מרעלים.אני לא מתחברת לשיטחיות שיש בתרגול הזה.יותר מידי דגש על פולחן הגוף.
היתה תקופה שתרגלתי באופן אינטנסיבי אצל המורים של דוד הר ציון.הגורו הידוע לשמצה.תרגלתי אצל ניסן. מורה בחסד.אני חושבת ששם מצאתי את האיזון הנכון בין כל הגישות. אינטנסיביות עם נשמה.
ואחרי כל הנאום הזה
שבת שלום {@
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

מקסים מה שקרה לך באוג'אי.עם כל הקושי שיש בלהכנס לפראנימה(תמיד קל יותר לוותר שם),עבורי זהו תמצית התרגול.בשבילי,רק שם אני באמת משנה מצב תודעתי. אאני מתחילה לצלול אל תוך הקומבקהות ומרגישה שאני יכולה להשאר שם עוד ועוד ועוד ואני מרגישה שאני הופכת לאינאני.
לגבי השימוש באביזרים.את צודקת.לאחרונה הבנתי שאם אני רוצה לעבוד עם אנשים אני צריכה להפנים ולכבד את זה שלא כולם גמישים כמוני(ואני גמישה מאד).ולכן איינגר צדק כשאמר שעדיף לתת למתרגל כלי עזר כדי שיגיע לאסנה מדוייקת ופעילה,מאשר שלא יגיע אליה כלל.
תגידי,זה שאת מלמדת לא מתנגש לך לפעמים עם האהבה שלך לתרגל? את מכירה את זה,שהופכים תחביב למצקוע בלה בלה בלה...
יעלי_לה
הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה

גבעה ירוקה

שליחה על ידי יעלי_לה »

@}
מורינגה_רותמית*
הצטרפות: 26 פברואר 2006, 09:14

גבעה ירוקה

שליחה על ידי מורינגה_רותמית* »

_ארבעת ילדיו-אחת ממש גדולה,אחד בצבא,ושתי מתבגרות, איתנו גם שתי המתבגרות שלי (כן ביחד הן ארבע בין 12 ל16)
וכולנו יחד מגדלים את פיצקי המשותף, שהפך אותנו למישפחה אחת גדולה._
באתי להצדיע!
שאפו על הפורום הענק בבית, ובמיוחד על שאת נשמעת כה שפויה!
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

הי,חשבתי עליך די הרבה לאחרונה אבל תמיד יש את המבוכה של "מה להגיד?" :-) <יאללה יאללה אי אפשר סתם להכנס לשאול מה נשמע?>
לא נראה לי שנהיה. הבעל צריך לתת משמרת סופשבוע בעבודה ולי אין כוח להגיע לבדי עם הזאטוטים.
תזמורת_הים*
הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי תזמורת_הים* »

תודה, כבר לא זוכרת בעצמי מה זה היה. בטח כבר מזמן לא רלוונטי...
רני_כשר*
הצטרפות: 15 יוני 2001, 01:21
דף אישי: הדף האישי של רני_כשר*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי רני_כשר* »

הי גבעה,
לא הבנתי מה הספקות שלך. אני לא חושב שרוב הנוכחים יהיו חינוך ביתי, ובכל מקרה אף פעם החינוך הביתי לא היה רף כלשהו לכניסה לפעילויות הקהילה. אם את מוצאת את האנשים כאן באתר נעימים - אני בטוח שיהיה לך נעים להפגש איתם, ללא כל קשר לדעותיהם ואורח חייהם.
מוזמנת בחום.
נעמה...*
הצטרפות: 13 דצמבר 2006, 04:58

גבעה ירוקה

שליחה על ידי נעמה...* »

היי
היית במפגש?
היינו,ולא היינו... טוב,די היינו,פשוט לוקח זמן להתחבר לאנשים ש... כמוני...
כתבתי את רשמיי ב _מפגש מדברי דצמבר 2006
מאד אשמח לקבל את מרשם ה"עוגת חרובים" שהבן שלך אוהב
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

נכנסתי לשאול מה נשמע. חושבת עליך הרבה בזמן האחרון. מקווה שאת והמשפחה בריאים ומבסוטים.
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

אין הקשר ברור. בדרך כלל יש שברירי רגעים שבהם הנוכחות שלך עולה לראש.ובדקך כלל זה קורה לי(עם כל האנשים)במטבח.בישול=מדיטציה :-) נזכרתי בך בשני הקשרים יותר מהותיים.אחד זה עוגת הסולת :-P ושנייה זו החוייה שהיתה לך באוג'אי(שמיים וארץ).
אני מאמינה שיש לי תקשורת טובה עם ילדים ובני נוער בעיקר.אני קצת מפחדת מההתחלה.מלקפוץ למים.אני יודעת שזה פחד ממשהו שיהיה טוב ומוצלח.אבל כזו אני.מפחדת להתחיל.בעיקר מטרידות אותי שאלות טכניות כמו כמה מזרונים אצטרך,האם אצטרך וכד'. וגם עניין שלך בעיות קשב ומשמעת בשיעור.היה לי נסיון מר בעניין הזה כשלימדתי מוסיקה.נכון שהתנאים בהם לימדתי היו מזעזעים.אבל זה מקום שמלחיץ אותי.איך לשמור על הילדים בקשב ועניין.

גם אצלינו יש התקררות קטלנית.זו למעשה שפעת בלי חום.עייפות מכבידה.תהומית.הריונית.
בזמנו ניסיתי סמבוכל ולא עזר.אני מספטמבר לוקחת פרוטק כמניעה וזה עוזר לאללה.ולילדים אני נותנת כמניעה טינקטורה שיש בה אכניצאה,חותם זהב ועוד כמה הפתעות.והרבה טיהור עם שמנים בבית.הרבה.
זה לא מונע מהם להדבק אבל לדעתי הם נדבקים בצורה יחסית קלה.
לצערי הרב מה שבאמת משפיע זה התזונה-מה אוכלים ובעיקר מה לא.ולצערי אני לא מצליחה לשמור עליהם מאוכל מזיק וליחתי.לא תמיד זה בשליטה שלי וגם נורא קשה להגיד כל הזמן לילד "זנה אסור וזה אסור".אבל בפירוש,זה מעכב את ההחלמה שלהם.
אני עצמי ממש מקפידה כרגע לתרגל פראנימה(קפלבהטי,בהסטריקה,אוג'אי,אנלומה וילומה עם דגש על אידה) לפחות פעם ביום .יש לזה השפעה מחממת על הגוף שלי ואני מרגישה שזה מניע אצלי ליחה ומונע תקיעות וחסימה=מחלה.
די מדכא.כבר יומיים סגורים בבית.נורא סוער וקר בחוץ.קשה לי בחורף.
פעם הבטחתי לך המלצות מוסיקה.לא שכחתי......
אורנה_שפרון*
הצטרפות: 11 אוגוסט 2001, 22:59
דף אישי: הדף האישי של אורנה_שפרון*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי אורנה_שפרון* »

גם אני שמחתי מאד,
לפגוש אותך כך,
ואת בנות משפחתך - למרות שזאת היתה פגישה חטופה,

וגם שמחה מאד מאד לקרוא את דבריך.
על הכוחות שחזרו, והאופטימיות, והשמחה...

חזקי ואמצי,

.......חיבוק גדול
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

העייפות שלי היא מהסוג ההריוני.
אבל אני-לא.
רק זה,באמת, חסר לי עכשיו.
חמודה,אני שולחת לך רפואה מהירה ושלמה.קחי הכל בקלות ומתינות.גם את התרגול.
זה נכון מאד מה שאת מתארת לגבי מערך השיעורים.
אם אעבוד בגנים אצטרך לבנות תכנית מאפס.ולכן יש לי פחות מוטיבציה לזה.
התכנית שאני לומדת היא מגיל 6.
מה שמתכננים לי למעלה-יקרה.אני מתכווננת על בית ספר יסודי.
שבת שלום והחלמה מהירה!
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

נראה לי שאנחנו פשוט מלבישות האחת על השנייה את האטרף של עצמינו לחוות שוב הריון.איך נראית לך התאוריה הזו? :-)
בזמנו כמעט התחלתי קורס מורים יוגה להריוניות רק בגלל שהבנתי שאם אני רוצה "להיות בהריון" כל החיים-זה יעשה לי טוב.אני שמחה שבסוף דחיתי את זה. כי במחשבה שנייה,זה יכול להיות מעיק.
ואפרופו תרגול,שביעות רצון וכל הזה....תציצי באתר ארגון מורי היוגה.פול הרווי מגיע לארץ בפבר' ויעביר 2 סדנאות שעושות רושם מרתק.די יקר,נכון...אבל זה פול הרווי.אני מקווה להגיע לסדנא שעוסקת בהעצמת התרגול האישי.יאללה את באה?
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

טוב בגלל שיש לי שעה פנויה עד הסדרה "24"(אני מכורה ואין לי בעיה עם זה)
אני "חייבת" לך כמה המלצות דיסקים
הקדמה;אני אוהבת מוסיקה אלקטרונית וחושבת שיש יצירות אמביינט שפשוט הופכות תרגול לחוויה שמיימית. אני לא בטוחה שילדים קטנים מרגישים אותו הדבר. מנסיוני מוסיקה אלקטרונית מופשטת עלולה להפחיד אותם ולעורר אצלם אסוציאציות של מפלצות וכד'.
אז ההמלצות שלי הן בראש ובראשונה עבורך ועבור תרגול עם מתבגרים ומעלה ומשם תמשיכי כבר...
tony scott היה ג'זיסט בשנות ה-50 שנסע להודו והתאהב.יש לו שתי יצירות שמתעדות את ההתאהבות הזו
music for yoga meditation
music for zen meditation
הראשונה מאד "סיטארית".אני אוהבת את השנייה.היא מתאימה מאד להרפייה,פראנימה ויוגה נידרה.

יש סדרות של מוסיקאים הודיים שהלחינו מוסיקה ע'פ האלמנטים. לי יש את earth ו-rivers .לדעתי הראשון מתאים לתרגול אקטיבי.השני מתאים לתנוחות הפוכות,כפיפות לאחור וכד'.
  • דיסק בשם asana (אמנים שונים)שיצא אחרי ש"נוסה" על מתרגלים במרכז ג'יומוקטי בניו-יורק.אסופה של קטעים אינסטרומנטלים מקסימים,חלקם קיצביים.לדעתי(וגם לדעת אילו שהוציאו אותו) הדיסק בנוי ממש בקצב של תרגול קלאסי(הרפיה,התכנסות,אקטיביות,,הרפייה).
  • אם את מתחברת לרעיון של פסיכדליקה יכול להיות שתתאהבי ב-ozric tentacles,דיסק בשם erpland.הבעיה איתו שיש בו כמה קטעים שלא מתאימים לתרגול(לדעתי).אבל אילו שכן-לוקחים בגדול.
דיסק אמביינט מ-ד-ה-י-ם של הרכב אלקטרוני בשם shpongle . בשם are you shpongled? 3 מילים; חבל על הזמן.
  • reverence של terry oldfield .צלילי לוויתנים וחלילים.מתאים מאד לילדים.
טוב יש עוד הרבה ואני יכולה להמשיך ולחפור עוד ועוד.
אז אסיים כאן.
תרגישי טוב.
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

אני אכנס לחנות דיסקים בהזדמנות הראשונה
רגע רגע
בשביל מה יש לך מתבגרימצ'יקים בבית? לכי,תני להם ביד דף עם רשימה ותבקשי שיורידו לך מהרשת(שיתוף קבצים וכ'ו?).אם ימצא חן בעינייך-תמיד תוכלי לקנות.אני חושבת שאת חלק מהדיסקים כבר הפסיקו להוציא ממילא.
תנחומיי על האוטו.זה קטע,הגניבות רכב האילו.
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

ווי איזה קטע.רק עכשיו שמתי לב שהשארת אצלי הודעה.
רציתי לשאול אותך משו....תגידי......בויג'נאנה...הקפלבהטי הוא כ-----ל כ-----ך איטי בכוונה?
או שרק המורה "שלי" מפרשנת את זה ככה?
יש לזה סיבה מיוחדת?
קצת קשה לי לשאול אותה שאלות יותר מעמיקות כי יש לי הרגשה שהיא מצטטת ולא עונה מחוייה אישית.

לגבי סדנאות פול הרווי,קטע ששאלת.כיבדיוק היום תהיתי עם עצמי "את באמת צריכה את זה או שזה אגו?"
תכלס זה 250 ש'ח רק הסדנא לפני נסיעות וכ'ו.ז'א שלי יצא לפחות 400 שקל לבוקר כזה.וזה נראה לי הרבה מידי למה שאקבל בפועל. אני מרגישה שבניתי לעצמי תרגול אישי נפלא עם המון קשב פנימי.
נשיקות.....
ציפ_ציף*
הצטרפות: 05 מרץ 2006, 14:45

גבעה ירוקה

שליחה על ידי ציפ_ציף* »

תודה,
רציתי לספר שהעתקתי פעם מהדף הזה את עוגת הסולת עם התפוזים ואנחנו מאוד אוהבים אותה!
שבת שלום!
מכשפה*
הצטרפות: 26 ינואר 2005, 18:34

גבעה ירוקה

שליחה על ידי מכשפה* »

ובכלל, רציתי "לדבר" איתך. יש לך מייל? אם מתאים לך תכתבי ואני אמחק אחר כך, אם לא אמשיך כאן.
מוזמנת להוגוורטס תמיד @}
מי_מה*
הצטרפות: 25 אפריל 2006, 19:47
דף אישי: הדף האישי של מי_מה*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי מי_מה* »

רציתי לשמוע את דעתך ,כאמא למתבגרים, בדף התבגרות צעירה.
דף על יוגה מתבשל, אוטוטו יוגש לשולחן.
סופשבוע נעים לך.
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

אויש.אני מצטערת לשמוע שאת עוברת חורף כזה.
לפי הרפואה הסינית הכל מתחיל ממערכת העיכול.שם נוצרת האנרגיה בגוף ואם משהו שם תקוע אז עניינים קורסים, כמו דומינו.אני חושבת שזו החלטה נבונה לעבוד מהמקום של תזונה.אבל אולי בהתייעצות עם מישהו.כי לפעמים חושבים שמשהו לא טוב לנו והוא דווקא כן,ולהיפך.זה קצת כמו עם אימהות מיניקות שמורידות מהתפריט שלהן דברים שעושים גזים,אבל בעצם התינוק שלהם רגיש לפלפל אדום....סתם דוגמא אישית פרועה....
בכל אופן אני כבר משוחדת בעניין הרפואה הסינית.לי זה מאד עזר ועוזר.
לגבי הסינרג'י-שלילי.מתאים רק למצבים נקודתיים.שמנים אתרים שממריצים מערכת חחיסונית הם לבנדר וביטר אורנג'.במבער.
לגבי היוגה;אולי אולי,רק הצעה,להוריד הילוך.לעבור לתקופה לתרגול עדין מאד.ולא ארוך מידי.
תני לגוף להתאושש.עובר עליו משהו.אני חושבת עלייך בהקשר של מדיטציות,הרפיות מודרכות,ניקוי ההילה.פחות בפיזי.
אחרי הלידה של האמצעי הייתי מאד מאד חלשה והכל נדבק אליי.אני לא משווה אבל אני יודעת לגביי,שהחולשה שלי התחילה במיינד.משם זה כבר רץ הלאה בצעדי ענק.

<הזיכרון שלי מעולה.תני תאריך יומולדת ותקבלי ברכה כל החיים>
<את יכולה לקרוא כל מה שכתבת אם תכנסי בדף שלי למצב עריכה ותלכי לחלון "גירסאות">
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

לצערי לא רשמתי את המספר שלך בבית.והאתר שבת מפעילות.וחשבתי עלייך.מה שלומך ובכלל.
שמחה שנפתח לנו שוב ערוץ התקשרות.
מי_מה*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי מי_מה* »

ראיתי את שמך במה חדש, אז נכנסתי להגיד שלום. @}
מי_מה*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי מי_מה* »

ובינתיים את כבר היית אצלי. תבואי בכייף. פסח זה עוד חודש. "נדבר".
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

ראיתי שאת כאן עכשיו(למה אם את לא כאן אז את לא בכלל?מה זה השטויות האילו? :-p )
אני מעבירה את הדקות עד לסרט של מדונה בערוץ 8(אישי חושפני כזה).כן,כן. מדונה. אני חושבת שהיא מדהימה.
בשבוע הבא ביקשו ממני להחליף מורה ליוגה בבי'ס יסודי בב'ש.שישה שעורים בבת אחת.אם כבר לקפוץ למים אז עד הסוף.נכון?נכון?
<מרגיעון;כרוחב הראות-עומק הרעות>זה אפרופו הווידוי שלי על מדונה....
מי_מה*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי מי_מה* »

סקרנית מאוד לראות את הסרטון. כדי לעשות לינק את פשוט צריכה לכתוב את הכתובת שלו כפי שמופיעה בחלון Address במעלה המסך. יש הסבר גם בתחתית הדף - הסעיף האחרון ב"הצג עזרה". עוד דרך לגלות איך לעשות דברים היא, בדף שבו יש תעלול שאת רוצה לעולל, כמו קישור, או הבעה שאת עוד לא יודעת לעשות, להכנס למצב עריכה ולראות איך זה נכתב. בהצלחה! (אם לא תסתדרי רק תגידי מילה ואני אנסה להסביר יותר ברור. את גם יכולה לשלוח לי את הסרטון במייל ואני אעשה קישור.
לילה טוב בינתיים!
גבעה_ירוקה*

גבעה ירוקה

לילה טוב!(זהו נכביתי...)
מי_מה*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי מי_מה* »

צריכה יותר פרטים... אם תכתבי לי איפה בערוץ 2 הסרט אז אני כבר אמצא ואעשה לינק.
חבל שאת לא גרה קרוב - הייתי קופצת בשמחה לעשות את זה מהמחשב שלך אבל עד ים המלח זה חתיכת קפיצה (-:
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

יש אתר שנקרא youtub.com ואפשר להעלות שם סרטונים ואז למעשה לצרף כאן לינק/קישור לסרטון שם.אני מתארת לעצמי שזה דורש רישום לאתר ההוא וכ'ו וכ'ו.
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

אני פשוט רוצה רק לישון...
גמאני בזמן האחרון עייפה מאד.כאילו הריון.אבל לא.סתם עייפות תמידית תהומית.
ואני כבר לא יפה כמו בתמונה :-P אבל נו שוין.אל תסתכל בקנקן וכל זה.היה לי פורים קשה.ולא התחשק לי להרבות בשמחה.לא היתה לי סבלנות לילדים.או לעצמי.
מחר אני מלמדת.3 כיתות ו'(אחת חינוך מיוחד),א',ב',ג'. וואו.אני מנסה לא לחשוב על מה זה אומר אלא פשוט להגיע ולזרום.
נדבר....
מרגיעון;כשאת לא יכולה יותר-אל תכילי.
מי_מה*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי מי_מה* »

הוא צולם מתוך ביקורת נוקבת לדעתי ולא סתם להצחיק.
נאלצת שלא להסכים איתך. מהיכרותי את ערוץ שתיים אין כאן לא ביקורת נוקבת ולא נעליים אלא רק שימוש בדעות קדומות ודאחקות שהם מריצים ביניהם. שחררי עצמך מלהיות מוטרדת בגינו של הסרט הזה.
מקוה שאת נהינת מהחופשה (איפה בצפון? אולי אתם לידי ונספיק להפגש לפני שאת חוזרת דרומה?)
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

לימדתי היום והיה מדהההההההההההים!
נורא נהניתי עם כיתות ב' ו-ג' כי עדיין יש בהם תמימות מתוקה כזו ואפשר לעבד איתם חוויות דרך יצירה/ציור.מצד שני צריך "לדחוף" להם הרבה דברים בשיעור ולאורך זמן קצר.
כיתות ו' היו קולים בטירוף וקרעתי אותם בתרגול רצוף ודינאמי :-D עם הרפייה מעולה בסוף.
היה מעולה.המורות לא האמינו שמעולם לא לידמתי בתוך כיתה(יוגה).
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

דווקא איתם היה לי מאד מאד מיוחד ולא שמתי לב שנגמר הזמן!!!. בהתחלה הם נרתעו מהשינוי הלא צפוי. רגישים שכאילו.לשמחתי ולמזלי הם היו ממש מעט. אולי עשרה.אולי.היתה רק בת אחת וקצת חמלתי עליה,אישה קטנה בתוך חבורה זיכרית.תכננתי לעשות להם שיעור יותר רגוע/איטי אבל מהר מאד קלטתי שהם לגמרי בעניין של לתרגל.הם התחילו לעשות עץ מעצמם. ואחרי זה ניסו למשוך אותי ל"צפרדע" ואחד מהם הרביץ אותה ב"עורב" משגע. אני פשוט זרמתי איתם,אבל בתוך גבולות ברורים.נתתי להם ה----מון חיזוקים.השתדלתי לשבח כל אחד ואחד על משהו שהוא עשה טוב במיוחד. וזה עבד.שניים ישבו בצד ולא השתתפו .התלוננו על כאבים כאן ושם.לא דחקתי בהם.נתתי ספייס. מצד שני מידי פעם עודדתי אותם לעשות משהו("אולי זה יעזור עם הכאב").
מה שהכי בלט,אצל כל הכיתות,זה הצורך במגע.הם נהנו מהיוגה אבל מאד רצו לתרגל הילינג ועבודה עם צבעים.בכיתה האחרונה(ו')פשוט ביקשתי שינוחו בעובר ועברתי בין כולם,הנחתי ידיים בלחיצות על כמה נקודות לצידי עמוד השדרה(כמו שיאצו).איזו התמסרות.
אבל שישה שיעורים זה הרבה מידי. ארבעה זה סבבה ליום אחד.
את שמה לב איזה ספידית אני? חהחהחהחהחה!
מכשפה*
הצטרפות: 26 ינואר 2005, 18:34

גבעה ירוקה

שליחה על ידי מכשפה* »

תודה על המילים החמות ועל הכישוף המוזהב.
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

הי,
פתאום אחרי אביב,חזר החורף.את לא יכולה להתחיל לתאר לעצמך כמה קר כאן.רוח מקפיאה.בעצם,את מכירה את צפת.אז זה בטח דומה.
גם את בעניין של עוגות שמרים? אח....תני לי אחת עם קינמון וצימוקים.או פרג....או משהו.אבל תני.
טוב אני מלהגת שטויות של מישהי עייפה ומותשת מיום של ישיבה במשרדי ממשלה(אישורים לבנייה) ובנק(בשביל לקבל משכנתא צריך לעבוד).אז לילה טוב (())
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

טיק טק מתקתק השעון.
אני עייפה-הולכת לישון.
לא-רק עוד הצצה קטנה אחרונה
חייבת לבדוק מה השתנה.
אז כן, אני עוד כאן
לא מצליחה לשחרר
מחר אני אקלל את עצמי
כשבבוקר לא אתעורר.

<מוקדש באהבה לכולנו>
מי_מה*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי מי_מה* »

אשכרה!
מי_מה*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי מי_מה* »

מה שלומך?
מה עם פסח? מגיעה צפונה?
(())
גבעה_ירוקה*

גבעה ירוקה

נכנסתי רק לרגע
זה היה לפני שעה
למרות שרק תשע
העניים נעצמות
שמחה לברוח הנה
במיוחד בימים קשים
כמו היום..
עיפה מידי לחרוז
אבל-
שמחה לראות שביקרתן אצלי!
לוונדר_סגול*

גבעה ירוקה

איזה שיר יפה {@ ...
לוונדר_סגול*

גבעה ירוקה

השיר שלך כמובן, פה מעל... :-)
אז מה אם אין בו חרוזים.
{@
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

טוב נו,אם לא ניקיתי בבית לכבוד ההההההה-פסח אז לפחות שדף הביתיהיה נקי לא? :-P
וחוץ מזה,אתם יכולים לבוא לעשות קמפינג אצלי בחצר.מבטיחה שלא נפריע.
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

אני סטהבלה.לא שמרתי את הכתובת דוא'ל שלך בספר כתובות ואני לא מצליחה למצוא אותה עכשיו.זה,במסגרת מתקפת הנקיונות שלי באינטרנט.
בקיצור,כשיהיה לך זמן צ'לחי לי משהו כדי שאוכל לחזור אלייך.
נורא נגעת לליבי.
לוונדר_סגול*

גבעה ירוקה

הי,
אנחנו חוזרים מחר (שישי) הביתה,
דרך ים המלח...
בא לך שנקפוץ לקפה (ועוגיות סהר פריכות עם דבש... הכי טעימות שיש...?)

< טוב, לא חובה העוגיות... >
רק אם מתאים.
{@
לוונדר_סגול*

גבעה ירוקה

הי,
אני בסמר
היינו בפטרה אתמול.

איזה כיף שיש לך כנס לידי, בטח שמתאים.
תבואי. זה כולל לינה?
מי_מה*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי מי_מה* »

הי, מה שלומך? את עוד כאן לפעמים?את באה לכנס של ארגון מורי היוגה בעין שמר?
אני החלטתי סופית שאני אהיה שם. שילה ראג' מורה נהדרת ושווה להגיע ולו רק בשבילה.
@}
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

הי הי
גם כשאני לא עושה שום סדר-זה מתבקש.המחשב קרס ולקח איתו את כל כתובות הדוא'ל שהיו שמורות אצלי.
אז דעי שאני מתגעגעת ומקווה שהכל בסיייידר
ואם את נוסעת לכנס תהני מאד מאד ותספרי לי ממה הכי נהנית :-P
נשיקות.
מי_מה*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי מי_מה* »

הי מותק, מה שלומך? איפה את, לא רואים אותך? תודה על הברכות!
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

:-) לא ידעתי שזו את.בחיי.
בסוף_המדבר*
הצטרפות: 23 יולי 2007, 16:31
דף אישי: הדף האישי של בסוף_המדבר*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בסוף_המדבר* »

הי
איך גילית אותי?
והבנת שהחברה האהובה שנתנה לי דחיפה לפעילות הגופנית
היא את?...
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

שלום אהובתי.
שלחתי לך הודעת טקסט לסלולרי לא יודעת אם היא הצליחה להגיע בשלום....
אני בצפון לחג.הולכים לים כל יום.
הבית נהדר והתרגלנו.ובכלל,המעבר עושה לנו רק טוב.עדיין אין לנו קו טלפון אבל כמו שחזית בעצמך,זה מעולה.החיים ממשיכים גם ככה ופתאום מתפנה הרבה זמן לדברים אחרים.
יש לי קבוצה של 12!!!!!מתרגלים מבוגרים.ואני בעננים.חוזרת בהיי.אני מקווה שתהיינה לי עוד קבוצות ילדים או נוער.יש המון עניינים על הפרק וכרגיל,"אחרי החגים".
יש תכנון משפחתי לטייל במצדה בקרוב.אני מאד אשמח לבקר אותך לזמן קצר אפילו רק בשביל להתחבק!אני מתגעגעת!!!איזה קטע זה הא?ואני מתקמצנת על שיחות בסלולרי כי זה נורא יקר.
אני מקווה שתראי את זה בקרוב.שתהיה לכם שנה טובה.שנה של שפע,צמיחה,בריאות והמון חשיבה חיובית וקבלה עצמית שלמה.
נשיקות....
בת_ההרים*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

אנחנו לגמרי בבית בסוכות....ונשמח מאד לביקור.
איזה קטע,טוב שכתבת לי וטוב שבדקתי כי המס' סלולרי שיש לי כבר כנראה לא מעודכן.יש לי מספר שלך עם קידומת סלקום.עכשיו עדכנתי.
חלוקית_נחל*
הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 08:01
דף אישי: הדף האישי של חלוקית_נחל*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי חלוקית_נחל* »

יכול להיות שאוכל לעזור עם התנך המפורש. צריכה לבדוק אם לא נמסר. מאיזה אזור אתם בארץ?
שלולית*
הצטרפות: 24 אפריל 2005, 20:46

גבעה ירוקה

שליחה על ידי שלולית* »

גבעה, מאיפה את בארץ?
אני מרמת גן. בקשר לקאסוטו, תצרי אתי קשר אם זה מיקום רלבנטי: shlulit59 ב- yahoo.com
הילה_גביש*
הצטרפות: 10 מרץ 2007, 21:04
דף אישי: הדף האישי של הילה_גביש*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי הילה_גביש* »

שלום לך גבעה,
לא הבנתי לגבי מה כתבת לי. (אולי התבלבלת?)

איפה את גרה?שכנות זה טוב מאד..

ימים טובים
הגבירה_בחום*
הצטרפות: 30 יוני 2007, 17:29
דף אישי: הדף האישי של הגבירה_בחום*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי הגבירה_בחום* »

הי גבעה ירוקה.
נעים לי מאוד. משמח לשמוע על חיות מזן דומה (-:
לגבי הציטוט: כן, במילים אני טובה.
מעשית, אמממ, איך לומר - מאותגרת (-:
מי_מה*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי מי_מה* »

הי גבעה יקרה,
ראיתי שאת כאן אז קפצתי על ההזדמנות וקפצתי להגיד שלום (())
מקווה שכולכם בטוב @}
הגבירה_בחום*
הצטרפות: 30 יוני 2007, 17:29
דף אישי: הדף האישי של הגבירה_בחום*

גבעה ירוקה

שליחה על ידי הגבירה_בחום* »

תודה תודה על המילים הטובות |L|
הילה_גביש*

גבעה ירוקה

וואו, איזה כיף אנחנו ממש שכנות.
אני מעין גדי.
וכן אכן יש לי עניינים עם ציפורן (כתבתי את זה בדף מידע ירושלמי).
קראתי שאת מורה ליוגה וגם כדרית.
כבר תקופה אני מחפשת מורה ליוגה,את ממלמדת עכשיו?
וגם כבר שנים אני חולמת על כדרות ולא התנסיתי אף פעם.
איזה קטע...
נעים,נעים להכיר.
חלוקית_נחל*

גבעה ירוקה

גבעה יקרה,

התנך אמור להיות אצל אמא שלי, אני מקווה שלא מסרה אותו, היום בבוקר אדבר איתה. הוא עם עטיפה צהובה, אני לא בטוחה שזו פרשנות של קסוטו אולי אחרת (זה משנה?). בכול מקרה, קרית אונו זה קרוב אלינו ואם הוא אצל אמא שלי אשמח לקחת אותו עבורך ולמסור לך אותו באהבה ללא תנאי :-)
הילה_גביש*

גבעה ירוקה

גבעה,
מאד מתחברת למה שכתבת על החיים בקיבוץ.גם אני נתקלת באותם קשיים.
אבל, מצד שני בכל מקום בו חייתי הרגשתי סוג של עב"מית..אז כנראה זה אצלי.
פשוט במקום כזה קטן הרבה יותר קשה להתעלם מההרגשה..

רשמתי את הטלפון שלך (אם את רוצה אמחוק אותו מהדפבית שלי). אני אתקשר..
בטח יקח לי קצת זמן. (ביישנות,איטיות,חוסר ביטחון..ועוד..).

שוב,איזה כיף,שכנה.
הילה
חלוקית_נחל*

גבעה ירוקה

הי,

התנך עדיין לא נמסר. אשמח אם תתני לאחותך את הטלפון שלי ואז נתאם ונלך ישירות לאמא שלי (היא גם ברמת השרון) והיא תוכל לקחת אותו ישירות.

שרית - 050-6576323 או 03-5401919,
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”