סרטן השד

גאמה*
הצטרפות: 02 יוני 2004, 14:08

סרטן השד

שליחה על ידי גאמה* »

לא ממש מבינה בזה, אבל אמי נבדקה בעבר ונשללה הימצאות של כמה מוטציות של גן BRCA -1.
אבל זו בדיקה ישנה, ונדמה לי שהצליחו למפות עוד מוטציות של הגן.
מצאתי בגוגל את זה למשל
ספירלה*
הצטרפות: 10 פברואר 2005, 11:28

סרטן השד

שליחה על ידי ספירלה* »

אגב יצא ספר לא מזמן ששמו:

Should I Be Tested for Cancer? : Maybe Not and Here's Why

קראתי עליו ביקורות מעולות ב-New England Journal of Medicine

ניתן להשיגו באמזון

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/ ... 38-2400841
ספירלה*

סרטן השד

שליחה על ידי ספירלה* »

BRCA1
ו -BRCA2 הם כרגע הגנים הידועים

אבל קיימות תופעות נוספות הקשורות למוטציות של גנים

ראו מאמר

http://www.geneclinics.org/profiles/brca/details.html
ברונית_ב*
הצטרפות: 07 אפריל 2003, 14:16
דף אישי: הדף האישי של ברונית_ב*

סרטן השד

שליחה על ידי ברונית_ב* »

תודה רבה!
מרב*
הצטרפות: 10 אוקטובר 2001, 00:37

סרטן השד

שליחה על ידי מרב* »

_למרב
הלכתי ראיתי
חובת ההוכחה חלה עליה כמו על פרם,
כל אחד יכול לכתוב, אם זה מבוסס זה בהחלט שווה בדיקה.
אך אין דרך לדעת האם זה מבוסס אם אין מקור ידוע.
יכול להיות למשל שמאז שיצא המחקר שינו את טכניקת הצילום (לדוג') ולכן זה לא רלוונטי.
אי אפשר לדבר באוויר
תביאו מחקרים מבוססים ונראה_

טכנאית רנטגן, איפה את ? הנה קבלת את המחקרים שרצית לראות.
פלוני*
הצטרפות: 14 נובמבר 2001, 21:52

סרטן השד

שליחה על ידי פלוני* »

ספירלה, מזמן לא נתקלתי ברצינות כזו, כל הכבוד, מתחילה לקרוא.
ספירלה*

סרטן השד

שליחה על ידי ספירלה* »

היי

מצאתי מחקר מעולה המרכז מידע אמין הכולל את המחקר השוודי+הנתונים עצמם

המאמר אמנם מ-2002 אבל מקיף ומהימן

הלינק:

http://www.thelancet.com/journal/vol359 ... o]original research[/po].20321.1

מי שלא מצליח להכנס שיבצע register אני עצמי בצעתי ואח"כ היתה לי גישה מלאה לכל המאמרים

בהצלחה
הולכת_בשדות*
הצטרפות: 09 מרץ 2005, 13:32
דף אישי: הדף האישי של הולכת_בשדות*

סרטן השד

שליחה על ידי הולכת_בשדות* »

קראתי קצת ורציתי לשתף במשהו שהבנתי רק לאחרונה..
נתגלה בגופי סרטן השד לפני שנתיים ועכשיו אני מתמודדת עם הופעתו מחדש
טיפלתי בכל הכיוונים שיכולתי -טיפולים קונבנציונאליים,דיקור,דמיון מודרך,תזונה,תוספים וכו...
הבנתי שלא רק אנחנו לא מבינים,גם הרופאים...
הבנתי שלאדם יש צורך למצוא הגיון וסדר בכל דבר
ושבמחלה הזו אין לא הגיון ולא סדר
בתור אחת שלא לקחה אנטיביוטיקה,אכלה אוכל בריאות אורגני,המעיטה סוכר וקמח לבן,חייתה בשמחה ובמימוש עצמי
ילדה 2 ילדים,הניקה שנה,אין שום הסבר הגיוני להופעתה ועכשיו על אחת כמה וכמה לחזרתה או אי העלמותה.
זה בטח נשמע מלחיץ שאין שום הגיון בשגעון,וזה מאוד מפחיד כי כל אחד רוצה למצוא את עצמו נחוץ לסטטיסטיקה,אבל
המילים הרבות והמיותרות שנכתבו על דיאודורנט והנקות ויתר בדיקות-לא שמעתם שרפואה זה לא מדע מדוייק?
שעל כל תופעה או מחלה יש מחקר?ואז פועלים לפי מה שהרוב מגיב אליו טוב?
זה לא קצת מנוגד לעקרון האינדיווידואליזם?
מה כולם?
אני משהו מיוחד,אני מחפשת כבר הרבה זמן פתרון שיעבוד בשבילי ולכן תשמעו לי -אין חוקים
כל אחד ואחת מחוייב לקחת אחריות על חייו
לחיות בטוב כמה שרק יוכל
בשמחה
אהבה
קבלה
וכל השאר
יבוא מאליו...
בשמחה
ההולכת בשדות
אליס_בארץ_המראה*
הצטרפות: 30 אוגוסט 2004, 18:13
דף אישי: הדף האישי של אליס_בארץ_המראה*

סרטן השד

שליחה על ידי אליס_בארץ_המראה* »

(())
לא מזמן עלו לי מחשבות דומות. תודה שכתבת.
ספירלה*

סרטן השד

שליחה על ידי ספירלה* »

למרות הכל,גם אני לא חסיד של מחקרים,אבל מידע מציל חיים ומנסיוני הקטנטן הוא פשוט מציל חיים.
אתה יכול להיות מואר אורגני שחי במימוש אין סופי,אבל יש לידך גורמים מזהמים ומסרטנים שאינך שם לב אליהם,חיצוניים או פנימיים....
הכל יכול לקרות לכל אחד,אין חסינות,גם לבריאים ביותר.

אתה יכול להצטייד בצוות המטפלים והטיפולים המובחרים ביותר ולא להחלים.

אני יכול לחוש בזעזוע שאת מרגישה אולם לעניות דעתי אין קשר בין חיים בריאים וממומשים לסרטן.זה נכון שהמחקרים מראים זאת ואנו יודעים זאת
אבל אם הקשקשן (אני מעדיף לקרוא לסרטן קשקשן בסדר...? ) חזר אליך בכל זאת ישנו גורם,תהליך,קו חיים מסויים שהביא אותו אל גופך.
אני מאמין שהקשקשן בא לתת לנו מסר (אמנם מזעזע אך חשוב ואמיתי) לגבי משהו שהזנחנו,שהתעלמנו ממנו,שדחינו אותו מעלינו,שחיינו ללא קשר
אליו,להעיר לנו שזה לא תמיד בידנו....בשליטתנו....
קטונתי מלקבוע למה יש לך קשקשן (עשויות להיות גם סיבות נוספות כמו גנטיקה,תנאי סביבה ותופעות אנרגטיות שאינך מודעת להם)
או לומר לך עד כמה הטיפולים שעשית או לא עשית הם שהיו המתאימים,אם אורח החיים שלך היה נכון או לא.

האמת היא שאין לזה שום משמעות....

למצוא סדר והגיון במחלה אכן בעיה היא.

למצוא רצון לחיות ואמונה בעצמך וכנות מול הקשקשן הוא שחשוב

לא למצוא סדר והגיון במחלה,למצוא בך.

להכניס רוך למקום שבו את חושבת שעשית הכל אבל בכל זאת הקשקשן בא....

לנסות ולראות מה יש בך,בחיים שלך, ביקום שאת חיה בו,שהביא לכך.

בכל זאת יש שם משהו....

מחזק את ידייך ומאחל לך רפואה שלמה
עודד_המחפש*
הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*

סרטן השד

שליחה על ידי עודד_המחפש* »

משהו שקיבלתי במייל. קצת ארוך אבל חשוב:
New kind of Breast Cancer - DO NOT DELETE

Please forward to all of the women in your lives: Mothers, daughters, sisters, aunts, friends, etc.

In November, a rare kind of breast cancer was found. A lady developed a rash on her breast, similar to that of young mothers who are nursing.
Because her mammogram had been clear, the doctor treated her with antibiotics for infections. After 2 rounds, it continued to get worse, so her doctor sent her for another mammogram. This time it showed a mass.

A biopsy found a fast growing malignancy. Chemo was started in order to shrink the growth; then a mastectomy was performed; then a full round of Chemo; then radiation. After about 9 months of intense treatment, she was given a clean bill of health.

She had one year of living each day to its fullest.
Then the cancer returned to the liver area. She took 4 treatments and decided that she wanted quality of life, not the after effects of Chemo.
She had 5 great months and she planned each detail of the final days. After a few days of needing morphine, she died. She left this message to be delivered to women everywhere:

Women, PLEASE be alert to anything that is not normal, and be persistent in getting help as soon as possible.

Paget's Disease: This is a rare form of breast cancer, and is on the outside of the breast, on the nipple and aureole. It appeared as a rash, which later became a lesion with a crusty outer edge. I would not have ever suspected it to be breast cancer but it was. My nipple never seemed any different to me, but the rash bothered me, so I went to the doctor for that. Sometimes, it itched and was sore, but other than that it didn't bother me. It was just ugly and a nuisance, and could not be cleared up
with all the creams prescribed by my doctor and dermatologist for the dermatitis on my eyes just prior to this outbreak. They seemed a little concerned but did not warn me it could be cancerous.

Now, I suspect not many women out there know a lesion or rash on the nipple or aureole can be breast cancer. Mine started out as a single red pimple on the aureole. One of the biggest problems with Paget's disease of the nipple is that the symptoms appear to be harmless. It is frequently thought to be a skin inflammation or infection, leading to unfortunate delays in detection and care.
What are the symptoms?
  1. A persistent redness, oozing, and crusting of your nipple causing it to itch and burn. (As I stated, mine did not itch or burn much, and had no oozing I was aware of, but it did have a crust along the outer edge on one side.(
  2. A sore on your nipple that will not heal. (Mine was on the
aureole area with a whitish thick looking area in center of nipple)
  1. Usually only one nipple is affected. How is it diagnosed?
Your doctor will do a physical exam and should suggest having a mammogram of both breasts, done immediately. Even though the redness, oozing and crusting closely resemble dermatitis (inflammation of the skin), your doctor should suspect cancer if the sore is only on one breast. Your doctor should order a biopsy of your sore to confirm what is going on.

This message should be taken seriously and passed on to as many of your relatives and friends as possible; it could save someone's life.
My breast cancer has spread and metastasized to my bones after receiving mega doses of chemotherapy, 28 treatments of radiation and takingTamaxofin. If this had been diagnosed as breast cancer in the beginning, perhaps it would not have spread...

TO ALL READERS:
This is sad as women are not aware of Paget's disease. If, by passing this around on the e-mail, we can make others aware of it and its potential danger, we are helping women everywhere.
Please, if you can, take a moment to forward this message to as many people as possible, especially to your family and friends. It only takes a moment, yet the results could save a life.
שואלת*
הצטרפות: 25 ינואר 2004, 10:05

סרטן השד

שליחה על ידי שואלת* »

האם הופעת גידול סרטני מלווה בכאב כלשהו בשד?
טילנדסיה_מבוייתת*
הצטרפות: 27 יולי 2005, 15:04
דף אישי: הדף האישי של טילנדסיה_מבוייתת*

סרטן השד

שליחה על ידי טילנדסיה_מבוייתת* »

לא בהכרח. באופן כללי, פעמים רבות גידולים סרטניים אינם מלווים (בהתחלה בכל אופן) בכאבים וכיוצא באלה. לכן, רצוי להיות ערניים ולגשת להבדק כשיש חשד לאור שינויים.
שואלת*

סרטן השד

שליחה על ידי שואלת* »

תודה. יש לי כאב בשד, כאילו מן דלקת, לאחרונה זה נעלם ועכשיו חזר. תמיד היתה לי רגישות בשדיים. מאוד כואב לי אם אני מקבלת שם מכה. מנסה למשש אך לא ברור לי, רק כואב.
שמיכת_טלאים*
הצטרפות: 27 ינואר 2004, 14:42

סרטן השד

שליחה על ידי שמיכת_טלאים* »

לא בהכרח. באופן כללי, פעמים רבות גידולים סרטניים אינם מלווים (בהתחלה בכל אופן) בכאבים וכיוצא באלה
מצד שני, אם יורשה לי להפריך גם את המיתוס הנפוץ האחר, ש"אם זה כואב זה לא סרטן" - ממש לא נכון. לקרובת משפחה כאב, האבחון נדחה, ולבסוף הסתבר כסרטן שד. כל תופעה חריגה בשד - כאב, גוש, שינוי בעור (מראה "קליפת תפוז), שינויים בפטמה - מומלץ בחום לבדוק בדחיפות, ואצל כירורג שד (ולא להסתפק בבדיקה אצל רופא המשפחה).
טילנדסיה_מבוייתת*
הצטרפות: 27 יולי 2005, 15:04
דף אישי: הדף האישי של טילנדסיה_מבוייתת*

סרטן השד

שליחה על ידי טילנדסיה_מבוייתת* »

תודה. יש לי כאב בשד, כאילו מן דלקת, לאחרונה זה נעלם ועכשיו חזר. תמיד היתה לי רגישות בשדיים. מאוד כואב לי אם אני מקבלת שם מכה. מנסה למשש אך לא ברור לי, רק כואב.

שמחה לעזור. מציעה לגשת להיבדק כדי לאבחן את מקור הכאב.

מצד שני, אם יורשה לי להפריך גם את המיתוס הנפוץ האחר, ש"אם זה כואב זה לא סרטן"

שלא יובן שלזאת התכוונתי (האמת שלא שמעתי על המיתוס הזה). אני רק רציתי להדגיש שגם אם אין כאבים כדאי ללכת להיבדק, כל שכן אם ישנם כאבים.
שואלת*

סרטן השד

שליחה על ידי שואלת* »

הנה, שוב הכאב מתעמעם. יש לכן אולי המלצה על כירורג שד באיזור המרכז?
שמיכת_טלאים*

סרטן השד

אני הולכת לדר' עדה רוזן ממכבי, ברמת גן (03-6704480). הבעיה איתה שהיא מאוד פופולרית כך שהתורים ארוכים, אבל יכול להיות שלמקרה דחוף ימצאו תור מוקדם.. עד כמה שאני זוכרת פרופ' מיכוביץ', באזורי חן, נחשב טוב. רק בריאות.
תזמורת_הים*
הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*

סרטן השד

שליחה על ידי תזמורת_הים* »

יש כירורג טוב של מאוחדת, ד"ר קאן פרי. הוא מקבל במרפאה של מאוחדת ביהודה המכבי בתל אביב.
שואלת*

סרטן השד

שליחה על ידי שואלת* »

תודה עדי ואורית. אני בקופ"ח מכבי.
שואלת*

סרטן השד

שליחה על ידי שואלת* »

רק רציתי לעדכן שהייתי בבדיקה ובאולטראסאונד והכל נמצא תקין. הכאב שייך למחזור ולהורמונים.
Pלונית_אחרת*
הצטרפות: 05 יולי 2004, 00:12

סרטן השד

שליחה על ידי Pלונית_אחרת* »

שמחה לשמוע {@
שמיכת_טלאים*

סרטן השד

|Y| יופי.
שואלת*

סרטן השד

שליחה על ידי שואלת* »

אחלה. תודה. תשמעו. איך שאני חוצה את רחוב ז'בוטינסקטי ברמת גן לקחת את תוצאות האולטראסאונד, עוצרת אותי ניידת ושוטר נותן לי דו"ח על שלא עברתי במעבר חציה. אוף. שאלה יהיו הצרות שלנו.
@}
ה_עוגיה*
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

סרטן השד

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

במוסף הארץ היום התפרסמה כתבה על מחקר הקושר טיפולים באיקקלומין לנטיה מוגברת ללקות בסרטן השד.

מתוך הכתבה, ציטוט מפי ד"ר בלה קאופמן, אונקולוגית בכירה, מנהלת היחידה לטיפול בסרטן השד בבית החולים שיבא:
"הקבוצה השנייה, הסובלת מעקרות לא הורמונלית, נמצאת בסיכון גבוה יותר, וזה ידוע מראש: מספר מחזורי הביוץ המתרחשים בחיי אשה משפיע על רמת הסיכון שלה ללקות בסרטן השד"

ראיתי כאן במעלה הדף כי מיעוט ביוצים מפחית סיכון (אם כי מדברי הד"ר כי העקרות מצויות בסיכון גבוה יותר הסקתי דווקא קשר הפוך).
מכיוון שבזמן שימוש בגלולות נגד הריון אין ביוץ, האם ניתן להסיק ששימוש ממושך בגלולות מקטין את הסיכון ללקות בסרטן השד?
עדי_ברן*
הצטרפות: 14 יולי 2005, 11:39

סרטן השד

שליחה על ידי עדי_ברן* »

לא לא עוגיה ממש לא!!!!

תראי לצערי אין לי זמן לקרוא את הדיון הארוך שיש פה.
אז אני יכולה לספר מהידע שלי מקורסים שלקחתי באונקולוגיה כשהייתי סטודנטית לתארים מתקדמים.
יש מה שניקרא חלון האסטרוגן- משמעותו שנימצא קשר חזק בין רמות גבוהות של אסטרוגן בדם לבין הסיכוי לחלות בסרטן השד. לכאן נכנס נושא השומן כגורם סיכון (אילו הורמונים שניגזרים מריקמת שומן) וגם נושא הווסת בגיל מוקדם או הריון בגיל מאוחר ועוד כל אילו קשורים למערך ההורמונאלי בגופנו.

גלולות למניעת הריון מכילות אסטרוגן. הטענה המקובלת היא שהמנונים כיום נמוכים ולכן לא מזיקים. יש טענה נוספת שהן אפילו מגינות מפני סרטן השחלות או הרחם.
כאן אני יכולה להכניס את דעתי האישית ולהגיד שאני לא קונה את זה.
ואני גם לא קונה שלמשחק במערך ההורמונאלי בגוף האישה אין השפעה על בריאותה - אבל זו דעתי האישית שלא מסתמכת על מחקרים (וכניראה גם לא יעשו מחקרים שכאלו מסיבות רבות)

אבל
ברור ואיש לא ינסה לטעון שגלולות למניעת הריון מגינות מפני סרטן השד ולאחרונה יש גם טענה שהן מעלות את הסיכוי.
עדי_ברן*

סרטן השד

שליחה על ידי עדי_ברן* »

אגב אם כבר דף כזה
אני רוצה לידע אותכן שעמותת אחת מתשע מעבירה סדנאות ובהן הסברים מקיפים ומעודכנים על גילוי ומניעה וכל מה שאישה יכולה לעשות למען בריאות שדיה.
ניתן ליצור איתן קשר ולהתעניין.
אחת מתשע
עדי_ברן*

סרטן השד

שליחה על ידי עדי_ברן* »

ורציתי להגיד להולכת בשדות שנגעת לי בלב. והייתי שמחה לשמוע ממך עוד.
ה_עוגיה*
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

סרטן השד

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

תודה
רונית*
הצטרפות: 03 מרץ 2002, 22:31

סרטן השד

שליחה על ידי רונית* »

אני הנקתי את בני כמעט עד גיל 3 ובכל זאת קינן בי סרטן השד שהובחן השנה ב 5/06 ונאלצתי לעבור כריתה מלאה עם שחזור. נמצאו הרבה לימפות נגועות וכרגע לוחצים עליי לעבור טיפולי כימו. התחלתי בתזונה מיוחדת לפי שיטת באדוויג (מדענית גרמניה שריפאה הרבה חולים בינהם סופניים) יש לשיטה שלה פורום באנגלית וגם בספר "סרטן אפשר לנצח" של שלמה גוברמן אפשר למצוא על השיטה (חפשו באינטרנט-יש לו אתר). אני בדילמה קשה לגבי הטיפולים כיוון שקראתי הרבה נגד הטיפולים והנזקים שלהם לטווח ארוך (יצירת גידולים משניים)
מכיוון ששלי מסוג HER2הנחשב אגרסיבי ויש את הטיפול החדש בהרצפטין עבורו, אני בדילמה אם לוותר על הטיפול (הם עושים אותו בשילוב כימו). מישהו יכול לעזור לי?
אל''א*
הצטרפות: 29 אוקטובר 2005, 09:00

סרטן השד

שליחה על ידי אל''א* »

הי רונית,
אני כותבת כאן הפעם מתוך כאב. אמי נפטרה לפני חודש מסרטן שד. היא נלחמה במחלה הרבה מאוד שנים, וחייה חיים מלאים ומאושרים ממש כמעט עד יום מותה (בגיל 73). הייתי רוצה לחזק את ידייך מתוך הכאב שלי, שאם את מחליטה לקבל טיפול רפואי אז ההרצפטין היתה התרופה הטובה ביותר !!!!!!! וגם מבחינת תופעות לוואי, הקלה ביותר מתוך מגוון רחב של תרופות שאימי קיבלה.
אני לא יודעת מה לומר לגבי הטיפולים באופן כללי, את אישה צעירה כל החיים לפניך, לאימי הטיפולים נתנו זמן לגדל עוד שני נכדים , ובדיעבד זה המון...ושווה את הכל!
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

סרטן השד

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

האם יש למשהו את הפרטים של ד"ר לי ????
טל_טיבי*
הצטרפות: 15 אוגוסט 2004, 18:48
דף אישי: הדף האישי של טל_טיבי*

סרטן השד

שליחה על ידי טל_טיבי* »

רונית אני יכולה לתת לך כמה פרטים על היכן תימצא עזרה.
אני לא יכולה לתת אותם כאן גלויים באתר - כי אני לא יודעת אם זה יתאים לאותם אנשים שאפרסם כאן מה שאני יודעת שאני יכולה לתת בפרטיות.
את מוזמנת להתקשר או לכתוב לי דרך אחרת להעביר לך את המידע.
שירלי*
הצטרפות: 06 ינואר 2002, 12:22

סרטן השד

שליחה על ידי שירלי* »

לתכנית טלוויזיה בנושא טיפולים אלטרנטיביים אנחנו מחפשים סיפורים אישיים של אנשים שחלו בסרטן והחליטו לוותר על כימותרפיה או טיפולים קונבציונליים לטובת טיפולים אלטרנטיביים.
אם עברתם/ן בעצמכם סיטואציה כזו או שיש לכם המלצה על מטפל אלטרנטיבי מוצלח נשמח לקבל תגובה.

לפרטים נוספים, ניתן לפנות למייל: [email protected]
אם_פי_3*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 21:35
דף אישי: הדף האישי של אם_פי_3*

סרטן השד

שליחה על ידי אם_פי_3* »

גם אם התוצאה היא טראגית???
פלוני_אלמונית_1*
הצטרפות: 18 ספטמבר 2007, 08:57

סרטן השד

שליחה על ידי פלוני_אלמונית_1* »

הצגה של שלושה מחקרים:

ניתן לשפר את סיכויי ההשרדות לאחר ניתוח שד בעזרת דיאטה ותוספי מזון (מעט שומנים, הרבה פירות וירקות וסיבים)
דיאטה דלת שומן מפחיתה את הישנות המחלה אצל נשים עם סרטן השד ב 24%
ניתן לשפר את פעולת ההרספטין בעזרת חומרים טבעיים (שמן זית וחומצת שומן GLA)
פלוני_אלמונית*

סרטן השד

שלום,
לפני כמה ימים היה דף שעסק בסוג דבש מיוחד שיכול לעזור בטיפול תומך לסרטן השד. לא מוצאת את הדף, אולי מישהו מכיר?
הגבירה_בחום*
הצטרפות: 30 יוני 2007, 17:29
דף אישי: הדף האישי של הגבירה_בחום*

סרטן השד

שליחה על ידי הגבירה_בחום* »

שלום פלונית
הדבש שאת מדברת עליו נקרא lifemel ואימי השתמשה בו השנה לאורך כל טיפולי הכימו שלה, כנגד סרטן השחלה.
הדבש מיוצר בתעשיות צוף גלובוס בק"ש. ויש לו אתר ובו פרטים וטלפונים.
הדבש מסייע בהתמודדות עם תופעות הלוואי של טיפולי כימותרפיה (למיטב ידיעתי ללא קשר לסוג הסרטן) בכך שמונעת את ירידה משמעותית בספירת כדוריות הדם הלבנות - תופעת לוואי שכיחה ומסוכנת אצל מטופלי כימו והקרנות, שפוגעת במערכת החיסונית וגורמת לגוף להיות מאוד חשוף לכל מחלהשמסתובבת באיזור המטופל.
אשמח לתת עוד מידע (כמיטב יכולתי) בדף הבית
פלוני_אלמונית*

סרטן השד

תודה לגבירה , עכשיו אפנה לדף הבית שלך.
הגבירה_בחום*

סרטן השד

הי פלונית
מאחלת הרבה כוחות ואמונה לאורך הטיפולים וביכולת להבריא - אני מוצאת שזה המרכיב העיקרי המרכזי בריפוי, ואצל אימי חל ממש מהפך בכל גישתה לחיים.
כמו כן חשוב לי להוסיף, שיש עוד כל מיני דברים שיכולים מאוד לעזור ולשפר, לתמוך בגוף ובנפש בקופת הטיפולים ולזרז את ההחלמה והשיקום, ואנחנו פשוט עשינו את כולם ביחד מכל הכיוונים, ונדמה לי שזה מה שבאמת אפשר את הריפוי ( וגם מזל או קארמה או גורל וכל שאר מה שלא בשליטתנו...)
אם תרצי לשאול כל שאלה, להתייעץ, לשתף, להתפרק או כל דבר אחר שיכול להיות לך לעזר
אשמח 052-4263800
ליאת
זיוית*
הצטרפות: 23 נובמבר 2007, 18:49

סרטן השד

שליחה על ידי זיוית* »

שאלה לגבי "אינבסיב לובולר קרצינומה", דרגה 1 בלי גרורות (למבינים).
ידוע לכם האם אפשר להסתפק במקום הקרנות בטיפול של תוספי מזון בלבד?!
פלוניתא*
הצטרפות: 04 ספטמבר 2006, 21:31

סרטן השד

שליחה על ידי פלוניתא* »

זיוית יקרה,
קשה לי להאמין שמישהו, גם אם הוא ב"מבינים" כהגדרתך, ירצה לקחת על עצמו כזאת אחריות.
להיפך, דווקא "המבינים" במיוחד לא ירצו לקחת על עצמם אחריות כזו. אם מישהו היה עונה לי תשובה על כזאת שאלה ברשת, הייתי מפקפקת באמינותו.
אולי אפשר לעזור לך בדרך אחרת?
זיוית*

סרטן השד

שליחה על ידי זיוית* »

זרעי פשתן? האם זרעי פשתן שזה צמח מסוג ליגנינים אסור בסרטן שד.?
עדינה_ניפו*
הצטרפות: 10 ספטמבר 2003, 17:33
דף אישי: הדף האישי של עדינה_ניפו*

סרטן השד

שליחה על ידי עדינה_ניפו* »

זיוית
אני לא המבינה הכי גדולה אבל אני יכולה להגיד לך שאמא שלי שהיה לה סרטן השד (לפני שנה) והחלימה בעצמה ללא כימוטרפיה... אכלה כמויות של קוטג' בשילוב של שמן זרעי פשתן במשך חודשים רבים.
אם תרצי אשמח גם להפנות אותך אליה ותוכלי לשאול אותה שאלות אם את מעוניינת.
זיוית*

סרטן השד

שליחה על ידי זיוית* »

עדינה ניפו שלום.
אשמח לדבר אם אמך.אולי דרך האתר הזה תודה.
עדינה_ניפו*
הצטרפות: 10 ספטמבר 2003, 17:33
דף אישי: הדף האישי של עדינה_ניפו*

סרטן השד

שליחה על ידי עדינה_ניפו* »

זיוית
אימי לא כותבת או קוראת מספיק טוב בעברית בכדי להתכתב דרך האתר הזה היא אמריקאית אבל דוברת עברית טובה אז אם תרצי את יכולה ליצור איתה קשר בטלפון.
היא עובדת עם חולי סרטן בכל מיני דרכים ושמחה פשוט לדבר בטלפון ולייעץ.
אז הנה מספר הטלפון שלה - 077 8866941 או הנייד 050-9204848
שמה ציפורה
בהצלחה בדרכך
פלוני_אלמונית*

סרטן השד

אני מניקה פעוט בן שנה. הייתי אצל כירורגית שד לבדיקה שיגרתית. דבר ראשון, שאלה אותי ממה יש לי כזה "גודש". עניתי, שממש אין לי גודש, ושאלתי למה היא מתכוונת. היא התכוונה למשהו בצורת השדיים, שזו צורתם בחמש השנים האחרונות (הנקה 31/2שנים+הריון+הנקה של שנה).
לאחר בדיקה ידנית שערכה, אמרה שהכל נראה לה תקין, אבל, היא לא יכולה להיות בטוחה, מאחר והיא לא יכולה להגיע לכל המקומות (בגלל ה"גודש").
היא המליצה על בדיקת אולטרסאונד, ואמרה שאם ימליצו הטכנאים גם על ממוגרפיה, כדאי לי לעשות. לטענתה, אין דבר כזה ממוגרפיות מיותרות.

האם מישהי עברה אולטרסאונד כזה? האם כדאי לעבור בדיקה כזו בהנקה?
אני מרגישה שהכל בסדר. מתלבטת אם להקשיב להמלצתה...
יומנה_של_דולה_צעירה*
הצטרפות: 15 מאי 2005, 10:46

סרטן השד

שליחה על ידי יומנה_של_דולה_צעירה* »

טל יקרה תודה שכתבת כאן. אני בשלב האבחון. אם יתברר שיש גידול ממאיר אצור אתך קשר. בכל מקרה הייתי שמחה לדבר אתך נשמע שיש לך המון מה לספר. אולי תוכלי לספר מהו הטיפול שהאיש הזה נותן?
טל*
הצטרפות: 19 מאי 2002, 22:45

סרטן השד

שליחה על ידי טל* »

צמר גפן היקרה שלום .הטיפול הוא על ידי המסת הגידול על ידי לחיצות עדינות ,פרוקו הוצאת התאים הסרטניים המתים לתוך מערכת הדם ומשם דרך ההפרשות אל מחוץ לגוף. במידה והמקום אכן חולה זה די כואב פעם ביקשתי ממנו שיראה לי אך הוא לוחץ על מקום בריא וזה היה כמו קבץ קטן .רק אז הבנתי שבמקום החולה הלחיצות הן כמו על פצע .אבל זה לעומת הכימו ושאר הזוועות כבר כסף קטן. תתקשרי אלי לפני שתתני לרופא לגעת בך ואנא אמרי לי את שמך מאחלת רק בריאות , בברכה טל.
יומנה_של_דולה_צעירה*
הצטרפות: 15 מאי 2005, 10:46

סרטן השד

שליחה על ידי יומנה_של_דולה_צעירה* »

טל יקרה שלום
יש לי עוד כמה ימים ביופסיה. ואז אדע אם זה ממאיר או שפיר. אני שומרת את הטלפון שלך ומאוד ארצה לדבר אתך.
תודה :)
מיטל*
הצטרפות: 07 ינואר 2005, 08:52

סרטן השד

שליחה על ידי מיטל* »

אני בסוף שנות העשרים, כבר 10 שנים אני במעקב של אולטרסאונד כל חצי שנה וכל פעם נוספים לי עוד ועוד גושים שמוגדרים פיברודנומה. כמה מהם מגיעים לגודל של 2.5 ס"מ. עשו לי בעבר מס' פעמים ביופסיות. לא רואים אותם חיצונית רק במישוש. זה מאוד מטריד ומלחיץ אותי שיש לי כ"כ הרבה גושים. האם כדאי להוציא את הגדולים? האם יש דרך להפחית את היווצרות הגושים? האם יש קשר לגלולות, החלפתי לפני כשנה את סוג הגלולות לפחות הורמונים אבל מאז עדיין נוצרים לי גושים.
חוחית*
הצטרפות: 24 ינואר 2008, 14:06

סרטן השד

שליחה על ידי חוחית* »

מציעה לך להכנס לדף זקוקה לעזרה גוש בשד שבו תיארתי את ההתמודדות שלי בסיפור דומה.
האם יש דרך להפחית את היווצרות הגושים? יש המון דרכים שאפשר לנסות, אני ניסיתי רק חלק- דיקור סיני/ דמיון מודרך/ פרחי באך/ הומאופטיה.
האם יש קשר לגלולות כנראה שכן, הגלולות משבשות את המערך ההורמונלי הטבעי של הגוף. אסטרוגן ודומיו מוכחים כ"ייצרני" גושים בשדיים.
שיהיה בהצלחה @}
שאלה*
הצטרפות: 12 אוקטובר 2003, 17:02

סרטן השד

שליחה על ידי שאלה* »

האם מישהי שמעה פעם על המושג "סמיכות בשד"?
ואם כן,מה זה אומר.
תודה לכן.
עדי*
הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 22:19

סרטן השד

שליחה על ידי עדי* »

את מתכוונת לשד גושני ?! (מלשון גוש) שנקרא בשפה הרפואית שד פיברוציסטי ?
אם כן, ככל הידוע לי : יש נשים שיש להן שד שנוטה יותר מהרגיל לפתח גושים וציסטות והשד עצמו צפוף יותר ולכן קשה יותר לבצע לו בדיקה ידנית לבד בבית.
במיקרים כאלה כדאי להיות במעקב צפוף יותר אצל כירוג שד.
שאלה*
הצטרפות: 12 אוקטובר 2003, 17:02

סרטן השד

שליחה על ידי שאלה* »

אמא שלי עשתה ממוגרפיה אתמול והתקשרה אליה הפקידה שתחזור לבדיקה נוספת,כיוון שישנה סמיכות בשד.
אמא שלי נכנסה לתחזיות אפוקליפטיות. לי זה נשמע לא משהו חשוד מבדיקות אינטרנט שעשיתי,אך האם מישהי מכירה מקרוב,או שמעה את המושג הנ"ל.
מחפשת*
הצטרפות: 04 יוני 2003, 17:56

סרטן השד

שליחה על ידי מחפשת* »

זקוקה להמלצה לכירורגית שד נחמדה ומקצועית באזור המרכז/ שרון, תןמכת הנקה
תודה
הגבירה_בחום*

סרטן השד

כירורגית שד - ד"ר גלית בן דהן.
עובדת גם בכללית וגם במכבי בכפ"ס ורעננה.
אישה מקסימה, מקצועית ואנושית.
מחפשת*
הצטרפות: 04 יוני 2003, 17:56

סרטן השד

שליחה על ידי מחפשת* »

תודה רבה
אמא_בהתהוות*
הצטרפות: 12 מאי 2009, 01:01
דף אישי: הדף האישי של אמא_בהתהוות*

סרטן השד

שליחה על ידי אמא_בהתהוות* »

אני מעוניינת להוסיף עוד משהו שתורם למניעה - כמובן לא כימי - במקום התרופה שהפסקתי - יש המלצות?
טלי_מא*
הצטרפות: 14 דצמבר 2005, 10:27
דף אישי: הדף האישי של טלי_מא*

סרטן השד

שליחה על ידי טלי_מא* »

מתוך הבלוג החדש של ארנה קזין:
האם נשים רבות מדי איבדו את השדיים שלהן מהר מדי, בגלל יד קלה מדי על הסכין? חדשות מרתקות ומטרידות הגיעו בשבוע שעבר מארצות הברית, והתקבלו בישראל בשקט יחסי: לפי הנחיות חדשות של "שירותי הבריאות המונעת", גוף רפואי ממסדי בארצות הברית, לא מומלץ עוד לנשים לעבור בדיקות ממוגרפיה סדירות מגיל 40 ואילך. ההמלצה היא לדחות את גיל הבדיקות הסדירות ל-50, ובכלל לא להפריז בתדירותן. מתברר שהגילוי המוקדם – אותה מטרה מקודשת בדם - מביא לא פעם לפעולה ניתוחית חודרנית אגרסיבית שמזיקה יותר משהיא מועילה.

קישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3808918,00.html
שרה*
הצטרפות: 09 אוגוסט 2002, 21:53

סרטן השד

שליחה על ידי שרה* »

חברתי שחלתה בסרטן השד ( בת 70 ) ועברה ניתוח להסרת חלק ממנו, נרפאה בעזרת ----הפיטריה היוגית---- (בגוגל - אקולוגיה אנושית ). בעזרת שתיה ומריחת היוגורט. שמה דיאנה טל: 03-6581069
שואלת*

סרטן השד

שליחה על ידי שואלת* »

מתברר שהגילוי המוקדם – אותה מטרה מקודשת בדם - מביא לא פעם לפעולה ניתוחית חודרנית אגרסיבית שמזיקה יותר משהיא מועילה.
אני רוצה לפרט לגבי הנקודה הזו. קודם כל- מסכימה. זה אכן נכון שיש בעיה עם הגילוי המוקדם.
הבעיה היא: רואים גושים זעירים, שלא ניתן היה למשש בבדיקה ידנית. לגושים כאלו יש בהרבה מקרים סיכוי להיעלם בעצמם! אחוז קטן גדל לממדי גוש בר מישוש.
אם_פי_3*

סרטן השד

שליחה על ידי אם_פי_3* »

ומצד שני - גילוי מאוחר מדי, גורם למוות.
אם מגלים את הסרטן (או מתחילים לטפל בו) רק כשהוא כבר גרורתי ובכל הגוף - לעיתים קרובות, הטיפולים (מכל סוג) כבר לא מספיק אפקטיביים בשביל למגר אותו.
צריך לזכור שהטיפולים בסרטן הם קשים - אבל המחלה קשה יותר.
יתכן שגילוי מוקדם מדי, מזיק - אבל צריך להזהר לא ללכת לקיצוניות השניה.
אור_ואהבה*
הצטרפות: 20 אוגוסט 2007, 12:13
דף אישי: הדף האישי של אור_ואהבה*

סרטן השד

שליחה על ידי אור_ואהבה* »

האם מישהו מכם שמע על שמן המפ (hemp, פרחי קנביס) כתרופה יעילה כנגד סרטן? לאמי יש סרטן שד גרורתי. עד עכשיו טופלה בטיפולים הורמונליים אך הם אינם יעילים עוד והוצע לה לעבור לטיפול כימותרפי שהיא מאוד לא מעוניינת לעשות. לאחרונה קראנו עדויות מעולות על טיפול בשמן פרחי קנביס (ולא שמן זרעי קנביס - שאותו מוכרים בחנויות טבע כתכשיר קוסמטי). האם למישהו מכם יש ניסיון עם השמן או עם השגתו או הפקתו? האם אתם מכירים מישהו שניסה אותו? כל עזרה תועיל - ועדיף, כמובן, בהקדם. אנחנו במירוץ נגד הזמן עכשיו.
הרבה בריאות אור ואהבה לכולם.
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

סרטן השד

שליחה על ידי בשמת_א* »

http://articles.mercola.com/sites/artic ... rants.aspx

אני מציעה לקרוא את המאמר הזה.

זה מאמר שמדבר על הרעילות של האלומיניום בדיאודורנטים. זה לא חדש לנו בבאופן טבעי, אבל פתאום משפט אחד שהוא כותב שם קפץ לי לעיניים במיוחד. הוא בעצם אומר כך: לאן הולך כל האלומיניום הזה, שידוע שגורם גם לנזקים נוירולוגיים (הולך למוח ויוצר שם אלצהיימר למשל) אלא גם סרטן?
אם שמים דיאודורנט מתחת לבית השחי,
שנספג שם בכל שימוש ושימוש,
ואם שמים אותו על בית שחי מגולח אז זה מגביר את הספיגה, במיוחד אם העור פגוע מגילוח או תלישה,
אז קודם כל הוא יילך לאן?
מה הכי קרוב לבית השחי?
בלוטות הלימפה שלך.
השד שלך.

אולי זו הסיבה שבישראל ובארצות הברית אחוז כל כך מטורף של סרטן השד?
חשבתן על זה פעם???
שתי תרבויות שבהן הנשים מצופות גם לגלח את בתי השחי, וגם לשים דיאודורנט.

לא חושבת שבאפריקה או בהודו, למרות החום הגדול, אנשים משתמשים בדיאודורנט... P-:
ובאירופה, קודם כל לא נהוג לגלח, ולא צריך דיאודורנט כמעט אף פעם.

מה דעתכם?
תפוח_אדמה*
הצטרפות: 01 יולי 2008, 21:51
דף אישי: הדף האישי של תפוח_אדמה*

סרטן השד

שליחה על ידי תפוח_אדמה* »

נדמה לי שמישהי כתבה שאסתר גוקהלה סיפרה שכל המטופלות שלה עם סרטן שד הלכו עם כתפיים שחוחות.

(אולי אלו עם הכתפיים הזקופות חוטפות אלצהיימר בסוף (הומור שחור ללילה בלי שינה))
בשמת_א*

סרטן השד

שליחה על ידי בשמת_א* »

זה אף פעם לא גורם אחד.
אני עכשיו מסתכלת באנשים ברחובות. אין אדם אחד שהולך לא עקום. אז כל הנשים עם כתפיים שחוחות, מסוג כלשהו
(אני נראית זקופה מאוד ואף על פי כן הכתפיים שלי היו קדימה וכל בית החזה היה סגור ומעוך. אני כותבת "היו" כי לדעתי מאז הסדנה של גוקלה בארץ המצב השתפר).
מישהי*
הצטרפות: 11 ספטמבר 2001, 07:42

סרטן השד

שליחה על ידי מישהי* »

נדמה לי שמישהי כתבה שאסתר גוקהלה סיפרה שכל המטופלות שלה עם סרטן שד הלכו עם כתפיים שחוחות
הנה, אני דוגמא לאחת עם כתפים שחוחות שבאמת קבלה את הסרטן.
יונת_שרון*
הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*

סרטן השד

שליחה על ידי יונת_שרון* »

זו סטטיסטיקה בעייתית לדעתי, כי בתרבות שלנו לכולם כמעט יש כתפיים שחוחות.
בשמת_א*

סרטן השד

שליחה על ידי בשמת_א* »

אני עכשיו מסתכלת באנשים ברחובות. אין אדם אחד שהולך לא עקום. אז כל הנשים עם כתפיים שחוחות
אני חושבת כמו יונת.
זה מוביל לזה ש"אחת מתשע" היא כבר "אחת משמונה" בישראל.

קום התנערה עם חלכה!
הגיע הזמן להחזיר את זקיפות הקומה P-:
(זאת של העברי החדש)
(נכון לא רואים שכל היום עבדתי על טקסטים מהמאה ה-19?)
אם_פי_3*

סרטן השד

שליחה על ידי אם_פי_3* »

זו סטטיסטיקה בעייתית לדעתי, כי בתרבות שלנו לכולם כמעט יש כתפיים שחוחות.
גם כמעט כולם חיים במתח בלתי אפשרי, בהדחקה, בתזונה לקויה ורעילה, שימוש בדיאורדורנט וכו'.
אה, וגם להמון יש סרטן.

כלומר - אני לגמרי מסכימה שקשה להסיק שזה הגורם, אבל קשה גם להסיק לגבי גורמים אחרים - מה שכמובן לא אומר גם שהם לא חלק מהעניין. (אני משערת שהמציאות היא שילוב של גורמים).
בשמת_א*

סרטן השד

שליחה על ידי בשמת_א* »

_גם כמעט כולם חיים במתח בלתי אפשרי, בהדחקה, בתזונה לקויה ורעילה, שימוש בדיאורדורנט וכו'.
אה, וגם להמון יש סרטן._
מה שאני אומרת הוא:
זה לא מפליא שבמדינה שבה יש שילוב של יציבה גרועה ושימוש בדיאודורנט - אנחנו נראה אחוז גבוה של סרטן השד.
כיוון שאני בבאופן, הטענה שלי מובילה למסקנות מעשיות:
  • חשוב להיפטר מהדיאודורנטים ומרוב חומרי ההיגיינה והניקוי שיש לנו בבית. לסלק בכלל, או לעבור לפחות מוצרים ורק אקולוגיים.
  • חשוב לטפל ביציבה.
וחוץ מזה אין ספק שיש קשר לעולם הרגשי ולעוד גורמים (כמו הנקה).
הקשבה*
הצטרפות: 20 ספטמבר 2010, 00:11

סרטן השד

שליחה על ידי הקשבה* »

אחרי בדיקה שגרתית באופן לא צפוי גילו אצלי סרטן השד
המסע ממשיך
שמעתי על מקום בתל אביב שנותן טיפולים אלטרנטיביים בנושא
האם מישהו מכיר? יודעת?
נועה_ברקת*
הצטרפות: 30 יוני 2002, 17:11
דף אישי: הדף האישי של נועה_ברקת*

סרטן השד

שליחה על ידי נועה_ברקת* »

מרפאת הרדוף, ד"ר גיל בר-סלע, אונקולוג ורופא בגישה האנתרופסופית. 04-9059200
אפת*
הצטרפות: 21 ספטמבר 2010, 21:29

סרטן השד

שליחה על ידי אפת* »

שלום לך,
פנינה בר סלע מעבירה סדנאות ניקוי ומזון חי. זה אינו טיפול מוחלט לסרטן אלא תמיכה. בסדנאות
משתמשים בחוקנים, מיצי ירקות, צמחים, ועוד ועוד. הרעיון הוא להגיע לסדנא ואז ליישם בבית ביומיום. השיטה היא לפי אן ויגמור. יש חומר באינטרנט וגם ספרים בנושא.
בנוסף - בברא צמחים יש מטפל מעולה בצמחי מרפא שיכול לתמוך בתהליך הריפוי ומי יודע - אולי גם מעבר.
אגב אם אני לא טועה, ד"ר גיל בר סלע שהומלץ לך עליו הוא בנה של פנינה בר סלע והם יכולים לעבוד בשיתוף.
מחזיקה לך אצבעות בתהליך הריפוי.
ומאחלת מכל הלב שתימצא לך כל התמיכה שאת צריכה.
אמא_של_מוגלי*
הצטרפות: 21 יוני 2006, 23:16
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_מוגלי*

סרטן השד

שליחה על ידי אמא_של_מוגלי* »

אילן רז מטפל בעזרת מי כסף 046230692
שווה טלפון
צוף_של_העולם*
הצטרפות: 04 אוקטובר 2008, 19:23
דף אישי: הדף האישי של צוף_של_העולם*

סרטן השד

שליחה על ידי צוף_של_העולם* »

אני ממליצה ליצור קשר עם שלמה גוברמן, הוא מכיר מספר שיטות טובות.
אני חליתי בעבר, אם תרצי לדבר איתי- צרי קשר דרך דף הבית שלי.
אירי_סים*
הצטרפות: 07 אפריל 2008, 15:32
דף אישי: הדף האישי של אירי_סים*

סרטן השד

שליחה על ידי אירי_סים* »

טיפול בשיטת "המסע" של ברנדון בייס שריפאה עצמה מסרטן.
ומטפלת מדהימה (בעיניי) - אורן. צרי איתי קשר ואעביר לך את הטלפון שלה.
[email protected]
שריתה_ראני*
הצטרפות: 12 נובמבר 2007, 22:23
דף אישי: הדף האישי של שריתה_ראני*

סרטן השד

שליחה על ידי שריתה_ראני* »

קורס מדיטציה בדגש על התמודדות עם מחלה וכאב

עמותת תובנה מקיימת זו השנה השלישית את הקורס. הנה פרטים
והנה קישור לכתבה על הקורס משנה שעברה
חוט_השני*
הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*

סרטן השד

שליחה על ידי חוט_השני* »

ד"ר גיל בר סלע שהומלץ לך עליו הוא בנה של פנינה בר סלע והם יכולים לעבוד בשיתוף.
אכן בנה אך לא נראה לי שהם משתפים פעולה.
הוא הרופא של אמי והופתענו מאוד מהטיפול שלו. לא היה בו שום דבר הוליסטי ואפילו להיפך. הוא (בניגוד לשתי מומחיות גדולות שאליהן היא הלכה) המליץ גם על כימוטרפיה.
הקשבה*

סרטן השד

שליחה על ידי הקשבה* »

תודה רבה לכולכן!
אני שוזרת את דרכי לריפוי.אסתכל על כל המלצתכם. מאמינה שאמצא את הדרך הנכונה עבורי.

שמעתי הרבה על שיטת המסע.
האם מישהו יודע/עת מה מומלץ ויעיל יותר...סדנת המסע או טיפול אישי בשיטה הזאת?
אירי_סים*
הצטרפות: 07 אפריל 2008, 15:32
דף אישי: הדף האישי של אירי_סים*

סרטן השד

שליחה על ידי אירי_סים* »

אני במספר הזה
052-2222984
יול_יול*
הצטרפות: 21 אפריל 2004, 13:36
דף אישי: הדף האישי של יול_יול*

סרטן השד

שליחה על ידי יול_יול* »

ממלציה לך בחום רב על מטפל בשם דניאל, הוא הילר 0545487326
הגעתי עליו מהמלצה שהיתה עליו כאן בדף ומשום מה נמחקה.
אני מטופלת אצלוו כבר שנתיים והתוצאות מאד טובות.

בעבר גם התנסיתי ב"מסע", הייתי בשני קורסים. זהו טיפול מאד מאד עוצמתי, אבל קשה לי לומר כמה הוא קשור ישירות להחלמה שלי מסרטן. בכל מקרה, אני מצטרפת להמלצה על אורן שמופיעה כמה הודעות לפני.

את יכולה לקרוא קצת בדף שפתחתי בזמנו הריפוי שלי מהסרטן, ומוזמנת לדבר איתי על דניאל או בכלל.
054-5277521
הקשבה*

סרטן השד

שליחה על ידי הקשבה* »

תודה רבה יול יול. התחלתי לקרוא בדף שלך, פותח את הלב.
אני עדיין מקשיבה פנימה לרוח, מה הדרך הנכונה לריפוי. אני מאמינה שהיא לאט לאט מתגלה לפני.
אתקשר אליך...צריכה עוד קצת זמן
פלוני_אלמונית*

סרטן השד

ד"ר יוסי ברנר בת"א, גם קונבנציונלי, גם אלטרנטיבי - תוספי מזון למיניהם.
הילר מנוסה מאד - אלן -09-9579090 , נמצא בהרצליה.
שניהם עזרו לאמא שלי להרפא מסרטן השד לפני כמעט 20 שנה. והיא עדיין בריאה, בעזרת השם...
הקשבה*

סרטן השד

שליחה על ידי הקשבה* »

תודה
.*
הצטרפות: 18 ינואר 2005, 18:25
דף אישי: הדף האישי של .*

סרטן השד

שליחה על ידי .* »

קראתי על יעילות כורכום. אנא קראו על כך באינטרנט. יש המון מידע.
שליחת תגובה

חזור אל “רפואה ורופאים”