את מה שכתבתי למעלה העברתי ממה שכתבתי ל -
יונת שרון עורכת האתר ההוא.
נחמד לקרוא ל הסקרנות והחקירה של ילדיך. גם ילדי ונכדי היו כאלה, רק לפני דקה צלצל הנכד הצעיר עם משהו שגילה ורצה לשתף אותי. הוא כבר יותר גדול מילדיך. פעם היה "משגע" את כולם עם בקשות לתרגילי חשבון. עכשיו הוא רוצה לדבר איתי רק באנגלית. אחותו גדולה יותר ופעם היתה מפריעה, עכשיו כולם משתתפים וכולם חובבי גיאוגרפיה. אני גם זוכרת הרבה היסטוריה מתוך קריאה מרובה והחבר'ה תמיד נדהמים...
יש דף שנקרא
לוח הכפל הכנסתי לשם ב - 30.6.2005 כמה כתובות של אתרם נחמדים במתמטיקה. אמנם הם באנגלית אך תוכלו לעזור להם וגם לשפר את האנגלית. בדף ההוא תוכלו למצוא הרבה דברים נחמדים וגם בדפים הדומים לו ובדף
חיבור וחיסור.
קיבלתי בעיתון "שיעור חופשי" של הסתדרות המורים כמה אתרים בגיאוגרפיה. עוד לא בדקתי את כולם. אחרי שאבדוק אשלח לך.
אולי אני מתפרצת לדלת פתוחה אבל אםהילדים מתעניינים בגיאוגרפיה כדאי שיהיה להם גלובוס, אטלס טוב של
ברוור ו"לקסיקון כרטא לאומות העולם". הלקסיקון אולי אזל בחנויות אבל אם תצלצלי לכרטא טל' 6783355-02 תוכלי להזמין אצלם.
אצלנו בכל מפגש משפחתי הדברים האלה מוּצָאִים מהארון וכמובן, גם המילונים. אנחנו לא מסתפקים במידע שבמחשב. גם האנציקלופדיה העברית משתתפת בחגיגה.
כפי שכתבתי, אולי אני מתפרצת לדלת פתוחה ויש בביתכם כל מה שצריך.
מספיק להפעם. (-: