הי כוכב, כיף לי שבאת לפטפט איתי.
מה שכיף בבאופן, זה שאפשר לדבר על דברים ביזריים שבעולם הרגיל (והביזרי כשלעצמו) סוקלים אותנו באבנים עליהם..
אז אני שמחה שאת מקשיבה באוזן פתוחה. תודה!.
בקשר לשאלה על זיהום האויר.
אולי זה סימן בשבילנו לגור במקום שתומך בבריאות שלנו. אם מגורים בעיר ואורך חיים לחוץ מחייבים אותנו בשימוש בחומרים זרים לנו, שיש להם גם השפעות שליליות, (ולעיתים עולים הרבה, או מחייבים אותנו בשיעבוד מסוים לחומר מסוים), אז אולי יש מקום לשאול האם זה טוב לנו.
אני בהחלט חושבת שיש אנשים שטוב להם יותר לחיות בעיר באורך חיים לחוץ. זה רק נקודה להעלות לתודעה ולבדוק אותה.
אני מסכימה איתך על הרצון להשתמש בחומרים ארומתרפיים או טבעיים- זאת מן חגיגה כזאת, להשתמש במשהו שהגוף כבר מכיר- זה כאילו שהם חברים מהטבע, פעם הם בטח כבר נפגשו.. בעוד שחומרים כימיים, הגוף פשוט לא מכיר והוא עצוב לידם..
והכי הכי כיף ומועיל לדעתי, הוא שימוש בחומרים שאנחנו רקחנו בעצמנו. ככה הגוף ישמח הכי הרבה בחומר. הוא היה שותף לתהליך ההכנה...
את אומרת:
אני נמצאת בחיפושים ותהיות בקשר להרבה דברים, וטיפוח הוא אחד מהם זה מה שאני אוהבת בתהליך שלי, שאגב הלך יד ביד עם "באופן טבעי", כמו איזה מדריך טוב וקשוב. אני פשוט לימדתי את עצמי כל מני דברים שאני אוהבת ושהגוף שלי מעדיף, ככה דרך החיים ולא ממש על פי קריאה באיזה מדריך. ולאט לאט לאט אני בונה לי את המניפסט שלי. שתמיד פתוח לשינויים.
תחתוניות- אוה! נושא אהוב עלי.
הרעיון של מייצר את הצורך בו עצמו, הוא כזה:
תחתונית אמורה להגן על התחתונים מהפרשות נרתיקיות.
נכון, גם אני כשהשתמשתי בתחתוניות, היו לי הפרשות ושמחתי שיש חוצץ ביני ובין התחתונים! מה גם, שאם יתפרץ איזה בן אל בין שמיכותיי, תמיד צריך להיות מוכנים ואסתטיים!! והנה, כשהבנתי שאני לא רוצה להכניס לי פלסטיק לתחתונים קרה הדבר הבא: במשך הזמן, הפסיקו ההפרשות כמעט לגמרי, ברור שהתחתונים לא יבשים לגמרי, כי בכל זאת אנחנו גוף נושם ושעובר תהליכים, אבל בתוך הפלסטיק
נוצר הצורך של הגוף בהפרשה ! אני כמובן גם משתמשת בתחתונים מכותנה, כך שהכל נושם והמשכי כזה. אני ממליצה גם על
תחבושות רב פעמיות כמובן, (תקראי שם את הסיפור של
פה רך).
זהו, כבר לא מגיע לנו להיות סגורות בתוך חומרים שלא מתאימים לגוף שלנו ובתוך בגדים שלא נותנים לגוף שלנו לרקוד את עצמו..
את אומרת שנוצרה לך קנדידה כשהפסקת עם תחתוניות. יכול מאד להיות שהגוף שלך לא רגיל עדיין לתופעה של תחתונים ללא תחתונית, יכול להיות שהתחתונים שלך הם לא מכותנה. תנסי את העניין לתקופה יותר ארוכה, אני מאמינה שתתרגלו, את וגופך. יכול להיות שגם פחדת להיות ללא תחתונית.. וזה התבטא בקנדידה.אני למשל ניסיתי כמה פעמים להיות ללא תחתונים (הביטי ב
נשים לבושות באופן טבעי, יש שם דיון מרתק) ואני לא מצליחה שלא להרגיש חשופה מדי. כרגע זה יותר מדי בשבילי.
טוב, אני צריכה לצאת. את מוזמנת תמיד לכתוב.
שלך, יערת.